hotel bell

Centralna proslava 14. rođendana SNS-a u Leskovcu: Očekuje se prisustvo 10-12.000 ljudi

Na rođendansku proslavu će, kako je danas potvrđeno, doći predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić i visoki funkcioneri SNS-a. Predsednik Gradskog odbora Leskovac, Goran Cvetanović, pozvao je članove i simpatizere stranke na proslavu u Sportskom centru “Dubočica“, koja će početi u 18 sati

Nastala pre 14 godina, kao izraz široke volje naroda za promenama, Srpska napredna stranka je danas najuticajnija i najbrojnija politička organizacija u Srbiji, rekao je Cvetanović:

– Osnovana je u trenutku velike političke, ekonomske i društvene krize, sa ciljem da je okonča i Srbiju vrati na put uspešnih evropskih zemalja. Nastala je da bi ispunila potrebu naroda za mirom, sigurnošću, napretkom, nacionalnim jedinstvom i zaštitom nacionalnih interesa. Politika SNS-a se, do danas nije, niti će se menjati. Ona je rasla, jačala, razvijala se i svoje resurse u potpunosti stavila na rapolaganje građanima Srbije. Od preuzimanja odgovornosti za rukovođenje državom i gradom, napredak je vidljiv na svakom koraku.

Dodaje da je najponosniji kada od sugrađana čuje da se Leskovac gradi ida su svi segmenti života poboljšani:

– Smanjili smo nezaposlenost za više od 10 procenata, doveli brojne investitore, izgradili i rekonstruisali mnogo ulica, bulevara i seoskih puteva. Još uvek su aktuelni projekti izgradnje stadiona, rekonstrukcije Opšte bolnice, rehabilitacije puta ka Vučju. U svim pomenutim projektima, imali smo podršku Vlade Srbije i državnih preduzeća i institucija. Posle Novog Sada, u Leskovac se sliva najviše novca iz republičkog budžeta. Mimo redovnih dotacija, od 2o14. preko milijardu i po dinara se slilo u naš grad.

Od 2013. godine, predsednik Aleksandar Vučić je počasni građanin Leskovca, a zahvaljujući njemu, započeli smo i završili brojne projekte, istakao je Goran Cvetanović:

– Zato danas mogu da konstatujem da s radošću obeležavamo 14. rođendan stranke, koja je doprinela kompletnoj transformaciji Srbije. Centralna proslava biće održana sutra, 21. oktobra, u Sportskom centru “Dubočica“, sa početkom u 18 sati. Obeležavanju godišnjice će prisustvovati predsednik stranke, Aleksandar Vučić i najviši funkcioneri SNS-a, ali i gosti iz drugih partija. Očekuje se prisustvo od 10 do 12. 000 članova, simpatizera stranke i gostiju. To je za nas čast, ali nosi i dozu odgovornosti, jer nas obavezuje da i ubuduće budemo uzor svima drugima.

Ranije tokom dana će, Aleksandar Vučić, u funkciji predsednika Srbije, obići radove na izgradnji gradskog stadiona, saopšteno je na današnjoj press konferenciji.

Check Also

Iz budžeta grada isplaćena sredstva za obrazovanje, socijalnu zaštitu i poljoprivredu

U okviru redovnih isplata iz budžeta grada Leskovca danas je ukupno isplaćeno 4.894.639 dinara za …

Оставите одговор