Brojne gradske ulice i jedna u Vinarcu u sredu bez struje

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijima TS 10/0,4 kV u Leskovcu. Zbog toga će u sredu, 03.07.2024. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Bulevar oslobođenja od br. 126 do br. 154, Ilije Strele, Nikole Skobaljića od br. 4 do br. 58, Stevana Sremca br. 3, Učitelja Josifa od br. 20 do br. 35, Voždova od br. 17 do br. 46, tržni centar na uglu Mlinske i Nikole Skobaljića, Branka Radičevića br. 22 i 26, Goce Delčeva br. 31 i 33 i Mlinska br. 49.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će sredu, 03.07.2024. u periodu od 08:30 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u ul. Karađorđevoj u Vinarcu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni – navodi se u saopštenju ED Leskovac.

Check Also

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu kod Predejana – jedna osoba poginula, dvoje dece i dvoje odraslih povređeno

Danas oko 18 časova na auto putu krzo Grdeličku klisuru, u blizini Predejana dogodila se …