hotel bell

Branko Ružić: Napravili smo koaliciju koja će odneti pobedu u Leskovcu

Nakon petnaest godina u Leskovcu je po rečima Branka Ružića, potpredsednika Socijalista napravljena pobednička koalicija koju pored SPS-a čini i Jedinstvena Srbija.

“Koalicija koja je već petnaestu godinu pokazala ne samo granitno jedinstvo, snagu, energiju, entuzijazam, spremnost za borbu za boljitak svih građanki i građana Srbije, za državnotvornost…i koja pokazuje da je izdržala zub vremena i da je moguće da u Srbiji funkcionišete koaliciono pre svega kao drugovi, prijatelji, porodični ljudi koji žele da svojim aktivizmom urade nešto što je dobro za budućnost naše zemlje i naše dece – kazao je Branko Ružić, na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama GrO SPS-a u Leskovcu, dodavši da je Leskovac zaslužio da ima najbolje kadrove za Skupštinu grada Leskovca.

“Činjenica je da je Srpski Mančester uvek bio rezervoar glasova za Socijaliste i za Jedinstvenu Srbiju od onog momenta kada je nastala. Važno je istaći da će ova lista imati i na Republičkom nivou pet kandidata iz Leskovca za Narodne poslanike i to je dovoljan pokazatelj koliki značaj rukovodstva partije daju Leskovcu i Jablaničkom okrugu. Za četri sata usepli smo da prikupimo 1177 potpisa što pokazuje organizovanost i entuzijazam koji na jugu nikada nije manjkao i siguran sam da ćemo napraviti jedan odličan rezultat koji će korespondirati sa najavom da smo napravili koaliciju koja će odneti pobedu ovde u Leskovcu. Naravno to sve zahteva neprestani rad na terenu i komunikaciju sa građanima, a garant za dobar uspeh na lokalu su i Aca Đurović i Nenad Filipović, tu je i državni sekretar Žikica Nestorović. Na ovoj listi imamo spoj mladosti i iskustva, ljude koji su ugradili sebe u temelje Leskovca. Tu je Živojin Stefanović i Gojko Veličković, i samo ta dva imena uz ove mlađe ljude dovoljno govore i predstavljaju garanciju uspeha. Uveren sam da ćemo nakon 17. decembra igrati još važniju ulogu u trasiranju svih važnih projekata, kako na lokalnom tako i na republičkom nivou – poručio je Ružić.

Check Also

Leskovački naprednjaci predstavili kandidate iz oblasti obrazovanja

Leskovački naprednjaci predstavili su danas 22 kandidata – prosvetna radnika koji su na listi, Aleksandar …

Оставите одговор