hotel bell

Braća Đokić otvorila još jedan maloprodajni objekat u naselju Stara stočna pijaca

U naselju Stara stočna pijaca otvoren je još jedan maloprodajni objekat, mesara Braća Đokić.

Ova složna porodica juna meseca otvorila je restoran, a danas proširava svoju prodaju sa još jednim objektom gde će priliku za posao imati desetak naših sugrađana.

“Objekat se prostire se na 170 metara kvadratnih i u kupovinu i opremanje istog uloženo je oko 20 miliona dinara. Desetak naših sugrađana naći će zaposlenje u ovom objektu, i hvala našim današnjih domaćinima što se šire iz godine u godinu i što na taj način pokazuju da je u Leskovcu privredna klima na odličnom nivou, da se stvaraju pogodni uslovi za otvaranje i proširenje lokalnih preduzetnika – kazala je predstavnica Grada Leskovca, Marija Rajković.

Goran Đokić, jedan od vlasnika, zahvalio se predsedniku Cvetanoviću na podršci i rekao da je ovo peti po redu objekat u Leskovcu, deveti u Srbiji, da planiraju da u narednom periodu otvore još jedan maloprodajni objekat u Leskovcu i da zaposle još Leskovčana.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *