hotel bell

Besplatni seminar: Samoodbrana za školarce – u nedelju 2. juna u Leskovcu

Ninđucu klub Buđinkan Leskovac organizuje treći po redu potpuno BESPLATNI seminar “Samoodbrana za školarce”. Seminar će biti održan u nedelju, 02. juna 2019. godine u prostorijama sportskog centra Underground, ulica Bulevara Oslobođenja (zgrada Bagat preko puta kuće Šop Đokića) u centru Leskovca. Početak seminara je u 11:00 časova a završava se u 13:30 časova.

Ovo je treći seminar ovakvog tipa po redu nakon veoma uspešnih seminara održanih 2017-2018. godine na kojima je prisustvovalo preko 120 učesnika različitog uzrasta.

Cilj seminara je edukacija dece (devojčice i dečake) uzrasta od 7. do 15. godine o kontroli nasilja i suzbijanju nasilničkog ponašanja i zastrašivanja unutar škole i van nje. Seminaru mogu prisustvovati zainteresovani roditelji učesnika.

Ne seminaru će biti obrađene tri tematske jedinice:
1. Psihološko zastrašivanje i neophodna odbrana od istog.
2. Fizičko nasilje i uspešna kontrola nasilnika u samoodbrani.
3. Tehnike samoodbrane i javno obraćanje prilikom slučajeva nasilja.
Tehnike samoodbrane koje će se podučavati na seminaru su ISKLJUČIVO tehnike SUZBIJANJA nasilja, tehnike BEZ UDARACA čija primena ne nanosi trajne povrede. Cilj navedenih tehnika je OBUZDATI nivo nasilja kod napadača sa uspostavljanjem kontrole na zemlji.

Organizator seminara je Udruženje građana Ninđucu klub Buđinkan Leskovac, a glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović (sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII Dan, predsednik Udruženja građana Ninđucu klub Buđinkan Leskovac,prvak države u Kudo-u (japanski MMA) višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata).

Seminar je potpuno BESPLATAN i otvoren je za svu decu (devojčice i dečake) uzrasta od 7 do 15 godina koji žele da nauče osnove samoodbrane. Seminaru mogu prisustvovati svi zainteresovani roditelji učesnika.
Od opreme je potrebno poneti trenerice i majicu (trenira se na strunjačama tako da nema obuće). Sve informacije na 064 3824 770

Check Also

Umalo da dobije batine: Direktor ”Vodovoda” iznenadio divlje pecaroše na Barju, a oni ga napali

Na Hidroakumulaciji ”Barje” ribolov je zabranjen, ali to ne sprečava veliki broj pecaroša da svakodnevno …

Оставите одговор