Home / DRUŠTVO / Besplatne radionice za decu i mlade u Leskovačkom kulturnom centru
hotel bell

Besplatne radionice za decu i mlade u Leskovačkom kulturnom centru

Leskovački kulturni centar je juče počeo da realizuje Zimski program radionica za decu i mlade, a zanimljiva edukativna druženja, priprema do kraja raspusta

Zaljubljenici u etno pevanje, mladi uzrasta od 12 do 18 godina, sinoć su imali priliku da uče, više saznaju ili pokušaju da interpretiraju etno melodije, uz stručnu podršku Vladimira Mladenovića Ćonke.

Večeras, u 17 sati i 30 minuta, počinje “Zimski likovni atelje“, namenjen uzrastu od 6 do 15 godina, a sa polaznicima će raditi doktor slikarstva Jelena Đukanović. Isti predavač, zadužen je i za rad sa učesnicima radionice “Izrada hvatača snova“, koja je na programu u sredu i počinje, takođe, u 17 sati i 30 minuta.

Za četvrtak je zakazana “VR avantura“, kroz koju će decu i mlade od 12 do 18 godina voditi Lazar Tomić, a počinje u podne, dok se Zimski program završava u petak, druženjem pod nazivom “Muzička igraonica MI“. Za koordinaciju je zadužena profesorka solo pevanja, Anđela Janković, a predviđeno je učešće predškolaca i mlđih osnovaca. Početak 13 sati.

Urednica Dečjeg i omladinskog programa u Leskovačkom kulturnom centru, Dragana Nikolić kaže da za sve radionice vlada veliko interesovanje, ali da mesta za zainteresovane polaznike još uvek ima. Obavezno je prijavljivanje onlajn na adresu: dragana.nikolic@lkc.org.rs.

Check Also

Mateja Trajković učenik škole „Rade Metalac“ uz pomoć novog alata, vršiće popravke i održavanje električnih uređaja, u domovima u Bojniku i Leskovcu

Sandra Gerginov, Mateja Trajković i Teodora Šuleić, učenici srednjih stručnih škola iz Vranja, Leskovca i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.