Početna / DRUŠTVO / Besplatna autosedišta za decu rođenu u 2018. godini

Besplatna autosedišta za decu rođenu u 2018. godini

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Niša, a u skladu sa Programom korišćenja sredstava za unapređenje bezbednosti saobraćaja na teritoriji Grada Niša za 2018. godinu raspisao je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih autosedišta za decu rođenu u 2018. godini.

Poziv je upućen roditeljima ili starateljima sa teritorije Grada Niša čija su deca rođena tokom 2018. godine, da podnesu zahtev za dodelu besplatnih dečijih autosedišta za putnička vozila. Kriterijumi za dodelu besplatnih dečijih autosedišta su da je prebivalište jednog roditelja ili staratelja na teritoriji Grada Niša i da roditelj, odnosno staratelj poseduje motorno vozilo u vlasništvu. Prioritet prilikom dodele imaće samohrani roditelji.

Obrazac zahteva (prijavni formular) može se preuzeti u Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, u ulici Vožda Karađorđa br. 24, svakog radnog dana od 11:00 do 14:00 časova, sa zvaničnog sajta Grada Niša (www.ni.rs) ili na pisarnici Gradske uprave Grada Niša (ulica Nikole Pašića br. 24).

Popunjen obrazac zahteva (prijavni formular) sa pratećom dokumentacijom podnosi se preko pisarnice Gradske uprave Grada Niša, sa naznakom „Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj za dodelu besplatnih dečijih autosedišta“. Rok za podnošenje zahteva je 29.03.2019. godine do 15 časova. Neblagovremeni i zahtevi koji ne ispunjavaju tražene uslove neće biti razmatrani.

Pogledaj takodje

Prva truba Guče – Orkestar „Elvisa Bajramovića“ priredio slavlje povodom pobede

Elvis Bajramović, pobednik ovogodišnjeg Sabora trubača u Guči u svom domu organizovao proslavu povodom pobede. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *