Početna / DOGAĐAJI / Bajkeri „osvojili“ Leskovac – stotine motora krstarilo ulicama grada
Dionis Restoran

Bajkeri „osvojili“ Leskovac – stotine motora krstarilo ulicama grada

Moto klub Leskovac organizovao je danas Moto skup koji je okupio više stotina bajkera i veliki broj posmatrača iz Leskovca, Niša i čitave južne Srbije.

Oni su prodefilovali leskovačkim ulicama, a zatim se vratili na prostor ispred Sportskog centra Dubočica gde je skuop bio organizovan gde su uz udrženje priređene i igre, a u toku večeri i rok koncert.

Bajkeri su se takmičili u vučenju konopca, kao i u najsporijoj vožnji, a posetioci su imali priliku da isprobaju i rodeo. Jedan od najzanimljivijih prizora su bili najmlađi bajkeri koji su se učestvovali u defileu i takmičarskom delu na dečjim motociklima.

Ispred Lokalne samouprave se prisutnima obratila Aleksandra Stojanović, PR gradonačelnika, koja je istakla da je Leskovac grad sa velikim brojem kvalitetnih događaja s obzirom na to da je u toku Leskovački internacionalni festival filmske režije.

„Želim svim učesnicma i posmatračima da uživaju u ovoj manifestaciji za koju se nadam da će, s obzirom na energiju koju nosi, postati jedna lepa tradicija koju će Leskovac negovati.“

Na bini ispred SRC Dubočica je nastupila lokalna grupa S.N.A.P FM, kao predgrupa za spektakl večeri – koncert rok grupe Kerber.

Pogledaj takodje

Leskovčanima predstavljen novi broj Leskovačkog glasnika

Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra danas je podeljen novi broj Leskovačkog glasnika. Tim povodom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *