Anastasija Živković i Nikola Cvetković, najbolji sportisti u opštini Lebane

Sportski savez opštine Lebane organizovao je svečano uručenje priznanja i nagrada najboljim sportistima, kolektivima i sportskim radnicima za 2022. godinu u holu Doma kulture „Radan“.

Sva priznanja i nagrade uručio je ispred Opštine Lebane pomoćnik predsednika Goran Lazarević, koji je čestitao svim sportistima na trudu i uspehu.
Tradicionalno svake godine nagrađujemo najbolje u sportu i izuzetno smo ponosni na njihove uspehe i to kako oni na najbolji način predstavljaju svoju opštinu – rekli su ispred Sportskog saveza opštine Lebane Dragan Cvetković i Nebojša Đorđević. Komisija od 9 članova je odlučila da sledeći spotisti i kolektivi dobiju nagrade:

Za najbolju sportsku nadu pionirku i pionira za 2022. godinu proglašeni su Isidora Papović OK „Radan“ i Filip Stanojević Bokserski klub „Radan“.

Najbolja sportistkinja i sportista za 2022. godinu su: Anastasija Živković – Streljačko udruženje Gatos i Nikola Cvetković OK „Radan“.
Najuspešniji sportski kolektiv u seniorskoj i u mlađim kategorijama: Bokserski klub „Radan“ i Karate klub „Radan“, a najbolji sportski radnik je Jugoslav Savić Organizacija sportskih Ribolovaca „Jablanica“.

Posebna priznanja uručena su Lazaru Ranđeloviću FK Ural Rusija, Leni Zlatanović Karate klub Unsu Leskovac, Dušanu Cvetkoviću i Milanu Vasiljeviću profesorima fizičke kulture za zasluge u afirmaciji školskog sporta.

Nagrade za životno delo u oblasti sporta dodeljene su Predragu Cvetkoviću i Slavoljubu Caki Deniću (posthumno).

Specijalno priznanje ide Sportskom savezu Srbije za izuzetne zasluge u razvoju sporta u opštini Lebane.

Check Also

POKLON ZA SVE PUNOLETNE GRAĐANE: Prijavite se na OVOM LINKU i preuzmite 4.000 dinara!

Preuzmite 4.000 dinara! Na jednom mestu, svi punoletni građani Srbije mogu preuzeti novac u bilo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *