Početna / DRUŠTVO / Ambasador Velike Britanije posetio Leskovac

Ambasador Velike Britanije posetio Leskovac

Ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Кif danas je boravio u Leskovcu.

Ambasador Кif je u pratnji gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića i generalnog direktora kompanije Poseidon Group Džejmsa Gana obišao lokaciju na kojoj se gradi prodajni objekat Capitol park .

Capitol park će se u Leskovcu prostirati na 16 500 m2, i vrednost investicije je 10 miliona evra. U okviru tržnog centra planirano je 16 lokala, tehničke prostorije i administrativni deo. Pored prodajnih objekata centar će obuhvatati i ugostiteljske lokale i zabavne programe. Na lokaciji kojoj će moći da se pristupi iz ulica 28. marta i Strahinjića Bana, planirana je i izgradnja parking prostora. Ova investicija će u Leskovcu otvoriti 200 novih radnih mesta.

Ambasador Кif i gradonačelnik Cvetanović obišli su radove koji se izvode na objektu tržnog centra i razgovarali o britanskim investicijama u Leskovcu. Ovom prilikom gradonačelnik je pozvao ambasadora da ponovo poseti Leskovac.

U sklopu svoje posete njegova ekselencija ambasador Velike Britanije obišao je i britansku kompaniju Aptiv Packard.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *