Početna / GRADOVI / Leskovac / ALEKSANDAR VUČIĆ – ZATO ŠTO VOLIMO LESKOVAC Zajednička lista SNS, SPS i BS u svim mesnim zajednicama

ALEKSANDAR VUČIĆ – ZATO ŠTO VOLIMO LESKOVAC Zajednička lista SNS, SPS i BS u svim mesnim zajednicama

Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Bolja Srbije nastupiće sa jednom listom na izborima za savete mesnih zajednica.

Koalicioni sporazum potpisali su danas Goran Cvetanović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Aleksandar Đurović, predsednik GrO SPS Leskovac i Oliver Antanasijević, predstavnik GrO Bolje Srbije.

Naziv zajedničke izborne liste je ALEKSANDAR VUČIĆ – ZATO ŠTO VOLIMO LESKOVAC

Danas je potpisan koalicioni sporazum i u svih 139 mesnih zajednica ćemo nastupiti sa zajedničkom izbornom listom. Nadam se da če izbori biti fer i korektni. Pozivam sve političke opcije da učestvuju na ovim izborima. Pozivam grupe građana da se uključe. Ovo je polumaraton i svako ko želi ozbiljno da se bavi politikom potrebno je da najpre poštuje i uvažava osnovne ćelije zajednice, a kada su izbori u pitanju od kućnih saveta, preko izbora za savete mesnih zajednica. Ko trči polumaraton ima šanse da istrči i maraton a to su lokalni izbori koji će biti za dve godine. Pozivam sve koji misle da mogu da doprinesu, da pomognu i građanima i nama koji imamo odgovornost da nam se pridruže. Svaki predlog ćemo rado prihvatiti kao koalicija – rekao je predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović.

Srpska napredna stranka će predložiti kandidate koji će na svim listama biti pod rednim brojem 1, SPS će predložiti kandidate pod rednim brojem 2, dok će Bolja Srbija predložiti kandidate pod rednim brojem 3 u mesnim zajednica Oruglica, Barje, Miroševce, Brza, Vučje, Nakrivanj, Radonjica, Čukljenik, Todorovce, Strojkovce, Igrište, Šišince, Donja Jajina, Kukulovce, Donje Sinkovce, Gornje Sinkovce, Vinarce, Podrimce, Belanovce, Priboj, Pečenjevce, Lipovica, Draškovac, Donje Brijanje, Donja Lakošnica, Guberevac, Zagužane, Tulovo, Grdelica selo, Kozare Palojce, Suševlje, Velika Biljanica, Donja Slatina, Veljko Vlahović, Dubočica, Moša Pijade, Prva JMB, Morava, Kosta Stamenković, Rade Žunić i Veternica. Srpska napredna stranka će predložiti ostale kandidate na svim izbornim listama.

Nakon završenih izbora Srpskoj naprednoj stranci pripadaju mesta predsednika svih mesnih zajednica, osim u mesnim zajednicama Drvodelja, Slavujevce i Bunuški Čifluk gde će predsednike imati Bolja Srbija. SPS-u će nakon završenih izbora pripašće mesta zamendika predsednika svih saveta Mesnih zajednica.

Pogledaj takodje

U Srbiji 96 novih sučajeva zaraze Korona virusom, jedna osoba preminula

U prethodna 24 časa u Srbiji je od posledica Korona virusa preminula još 1 osoba, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *