Aktivna Srbija u Leskovcu u koaliciji “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje”

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Aktivna Srbija će na lokalnim izborima u Leskovcu biti deo koalicije “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje” saopšteno je na konferenciji za medije u GrO SNS.

Članovi Aktivne Srbije u Leskovcu prepoznali su energiju i snagu Srpske napredne stranke, našu sposobnost da reči pretvaramo u dela i politiku usmerenu ka boljem životu svih naših građana. Danas nam se oni i zvanično pridružuju sa željom da zajednički nastavimo sa pozitivnim promenama, izjavio je predsednik leskovačkih naprednjaka, Goran Cvetanović na konferenciji za novinare, predstavljajući jednog od velikog broja koalicionih partnera sa kojima će Srpska napredna stranka izaći na predstojeće lokalne izbore.

U SNS-u ne želimo ljude koji političku borbu zasnivaju na uvredama i lažima, već one koji svojim radom mogu da doprinesu boljoj budućnosti nas i naše dece, i sa kojima možemo da nastavimo sa reformama u borbi za lepši i uređeniji Leskovac. Učinićemo sve da se ujedinimo i okupimo oko dobrih ideja, bez obzira na stranačku pripadnost, dodao je Cvetanović.

Rezultati koje je SNS u protekle tri godine ostvarila, i koji su vidljivi u svim oblastima funkcionisanja grada: putnoj infrastrukturi, školstvu, kulturi, sportu, a naročito u kreiranju budžeta, definisanju prioriteta, stvaranju uslova za privlačenje stranih investicija i stimulisanju preduzetnišva, motivi su kojima smo se rukovodili prilikom donošenja odluke o pristupanju predizbornoj koaliciji, objasnio je predsednik Gradskog odbora Aktivne Srbije u Leskovcu, Miloš Ilić.

Lokalna samouprava na čelu sa SNS-om uspela je da od jednog dužničkog budžeta 2013-te, mudrim i odgovornim upravljanjem javnim sredstvima izmiri sva dugovanja, a da pritom obezbedi normalno funkcionisanje grada i njegovih institucija. Budžeti za 2014-tu, 2015-tu i 2016-tu godinu imali su sve izraženiju razvojnu komponentu, i sve je to potvrda političkog iskustva, neiscrpne energije i jakog preduzetničkog duha gradonačelnika i njegovog tima. Ujedinjavanje svih resursa i postizanje opšteg konsenzusa oko daljeg razvoja grada mi doživljavamo kao nadstranačko pitanje i Aktivna Srbija će dati svoj puni doprinos ovom procesu, čiji će značaj građani sigurno prepoznati, izjavio je Ilić.

Aktivna Srbija koja u Leskovcu broji oko 300 članova, na odborničkoj listi imaće jednog kandidata, a to je Miloš Ilić, koji je i do sada bio odbornik. On će biti 10. na listi“, kazao je danas Cvetanović.

Posle uspešne acije prikupljanja potpisa za republičke zbore najavljeno je da će broj potpisa gradjana za listu kandidata za odbornike biti čak i veći.

Očekujemo da ćemo oko 3.000 potpisa za odborničku listu, prikupiti u još kraćem vremenskom roku i predati ih Skupštini grada odmah po raspisivanju izbora za lokalni parlament, saopštio je Cvetanović.

Ana Jovanović

Check Also

Bojničanin drvenim štapom tukao pedesetpetogodišnjeg muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bojniku uhapsili su M. A. (1983) iz okoline Bojnika, zbog …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *