Početna / GRADOVI / Leskovac / Aktivisti SNS-a pomogli izgradnju mosta u Zloćudovu, razgovarali sa građanima i poklonili aparat za merenje pritiska
hotel bell

Aktivisti SNS-a pomogli izgradnju mosta u Zloćudovu, razgovarali sa građanima i poklonili aparat za merenje pritiska

Protekle nedelje aktivisti SNS-a organizovali su niz akcija kojima su želeli da pomognu svojim sugrađanima.

Aktivisti Srpske napredne stranke pomogli su meštanima Zloćudova da u svom mestu naprave most preko Tulovske reke koji vodi do fudbalskog igrališta i obradivih parcela.

U izradu mosta, koji je do danas bio nedostupan automobilima, uloženo je oko 100 hiljada dinara donacije aktivista SNS-a, samih meštana i privrednika iz Zloćudova.

Ovom akcijom omogućeno je da reku, pored pešaka, prelaze automobili, traktori i ostale mašine za obradu zemljišta.

Potpredsednice Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Jelena Kocić i Marija Jovanović i ovog vikenda razgovarale su sa građanima Leskovca. Ovog puta štand za razgovore bio je postavljen u centru Leskovca, na platou ispred nekadašnje robne kuće „Beograd“.

Građani su potpredsednicama iznosili pohvale i pojedine zahteve.

Imajući u vidu da je razgovor obavljen u nedelju u prepodnevnim časovima potpredsednicama su se uglavnom obraćali stariji sugrađani i penzioneri i zahtevi su se odnosili na određivanje rigoroznijih kazni za prljanje javne površine, poboljšanje komunalnih uslova, a bilo je i zahteva za izdavanje članskih karata članovima Srpske napredne stranke.

Aktivisti Mesnog odbora Prva južnomoravska brigada posetili su stariju sugrađansku iz svoje Mesne zajednice i tom prilikom joj za 80. rođendan uručili digitalni aparat za merenje krvog pritiska.

Ovu akciju MO Prva južnomoravska brigada započeo je prethodnog meseca i plan je da se sa njom nastavi i narednih meseci.

Aparat je nabavljen sredstvima koje su prikupili aktivisti nevedenog MO.

Pogledaj takodje

Premošćavanje digitalnog jaza: Lap topovi i tableti osnovnim školama u 30 lokalnih samouprava

Osnovnim školama u 30 lokalnih samouprava, u okviru projekta „Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *