Home / DOGAĐAJI / Učenje stranih jezika – pravi put do bolje karijere
hotel bell

Učenje stranih jezika – pravi put do bolje karijere

Engleski jezik je jezik koji je po broju izvornih govornika među prvima u svetu. Izuzetno je značajan za svakodnevno sporazumevanje, ali i za sporazumevanje u poslovnoj sferi.

Nema nikakve sumnje da su kursevi engleskog jezika izuzetno traženi jer govoreći engleski jezik gde god da odete u svetu, nećete imati gotovo nikakav problem da se sporazumete.

Pored engleskog, sve traženiji je nemački jezik, koji može otvoriti svet novih mogućnosti.  Znanje ovog jezika se može smatrati velikom prednošću ukoliko tražite posao, sarađujete ili planirate da sarađujete sa nekim kome je nemački maternji jezik.

U našoj školi možete učiti engleski i nemački tempom kojim želite, možete da izaberete unapred određen raspored u grupnoj nastavi ili da zakažete individualne časove u skladu sa svojim obavezama.

Grupni kursevi jezika omogućavaju učenje, interakciju i druženje u prijatnom i motivacionom okruženju što je posebno i prijatno iskustvo za naše polaznike.

Grupni kursevi učenja jezika su za one koji:

  • Žele komunikaciju, konktakt, i druženje sa drugima dok uče strani jezik
  • Preferiraju učenje prema fiksnom rasporedu kako bi unapred imali organizovan tempo učenja
  • Jednostavno žele da uče uživo, jer im prija kontakt i razgovor u prijatnoj atmosferi

Individualni kurs vam omogućava da učite jedan na jedan sa predavačem uživo.

Najbolje od svega je što ovaj kurs nudi maksimalno prilagođavanje vašim potrebama i savršen je za učenike kojima je potrebna fleksibilnost u rasporedu, brzo usmeravanje na konkretnu tematiku ili za one koji žele potpunu posvećenost ličnim ciljevima.

Upis na kurseve nemačkog i engleskog jezika

Uz maksimalno poštovanje jezičkog standarda, Škola stranih jezika Akademije Oxford organizuje upis na grupnu i individualnu nastavu engleskog i nemačkog jezika.

Svako ko želi da pohađa bilo kurs nemačkog ili engleskog jezika treba da se najpre prijavi, a posle toga i da izvrši upis na kurs.

U ulici Koste Stamenkovića 2 su smeštene prostorije ove škole. Radno vreme je u periodu od ponedeljka do petka između 08 i 18 h, kao i subotom od 09 do 14 časova.

U tom periodu bi trebalo svako zainteresovano lice da izvrši prijavu lično  u prostorijama škole ili na broj telefona 069 1020584. Prijavu možete izvršiti i na mail  leskovac@akademijaoxford.com.

/PROMO/

Check Also

U Orašju položeni venci povodom 80. godišnjice streljanja meštana ovog sela

Delegacije OO SUBNOR-a, OO Rezervnih vojnih starešina i predstavnici Udruženja potomaka ratnika 1912-1920.položili su vence …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *