hotel bell

Turnir u basketu „3×3“ u Leskovcu 29. i 30. avgusta

U prostorijama Mesne zajednice Moša Pijade u Leskovcu danas je održana konferencija za medije povodom održavanja turnira u basketu „3×3“.

Organizatori turnira su Grad Leskovac, Kancelarija za mlade Grada Leskovca, Udruženje Hisarski šampioni i Mesna zajednica Moša Pijade. Turnir će prema najavama podržati kao sponzori i brojni privrednici sa teritorije Mesne zajednice Moša Pijade.

– Mesna zajednica Moša Šijade godinama unazad organizuje ovakve i slične aktivnosti. Pre svega zahvalnost Gradu koji je uredio teren u dvorištu škole Kosta Stamenković, prošle godine je i osvetljen i kompletno rekonstruisan. Tu smo da podržimo sve ovakve aktivnosti i očekujemo podršku privrednika sa teritorije naše mesne zajednice – rekao je na konferenciji za medije Predrag Momčilović, predsednik Mesne zajednice Moša Pijade.

Predstavnik Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović takođe je pozvao sve zainteresovane da učestvuju i najavio zajedničku podršku košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

– Turnir će se održati 29. i 30. avgusta. Prijava ekipa je besplatna, a nagradni fond turnira je 100.000 dinara odnosno 50.000 za prvo, 30.000 za drugo i 20.000 dinara za treće mesto. Prijava ekipa traje do 28. avgusta. Prijave se mogu obaviti u Kancelariji za mlade ili preko sajta Kancelarije za mlade. U okviru najave turnira i Evropskog prvenstva organizovaćemo i zajedničko gledanje utakmice Srbija – Grčka u dvorištu škole na velikom projektoru – poručio je Aleksandar Stojanović, koordinator Kancelarije za mlade Grada Leskovca.

– Ovih dana je sve u znaku košarke. Turnir je „3×3“ i pozivam sve zainteresovane da prijave, a broj učesnika nije ograničen i nadam se da će biti završen za 2 dana – kazao je Stefan Kitanović, član Gradskog veća Leskovca.

Turnir će biti odigran na terenu u dvorištu Osnovne škole Kosta Stamenković u Leskovcu.

Check Also

Leskovčani vodili 15 razlike, Zemunci na kraju slavili

Košarkaši Zdravlja poraženi su večeras u Leskovcu u duelu sa ekipom Mladosti MaxBet rezultatom 85:92 …

Оставите одговор