Home / DOGAĐAJI / Svečana sala Dionis – Mesto gde nastaju najlepše uspomene
hotel bell

Svečana sala Dionis – Mesto gde nastaju najlepše uspomene

Svečana sala “Dionis”, jedinstvenog i prijatnog ambijenta, koja se nalazi u ulici Sime Pogačarevića broj 5. u Leskovcu, donosi puno novina u organizaciji veselja, rođendana, poslovnih skupova i promocija.

Organizovanje svečanosti zahteva dobru organizaciju i pripremu kako bi dan veselja protekao u najboljem redu. Uz profesionalnu uslugu i vrhunski gastronomski užitak za gurmane istančanog ukusa, ostaje samo da se opustite i uživate stvarajući lepe uspomene.

Tim Svečane sale “Dionis” će se pobrinuti da svoj poseban dan pamtite čitav život.

“ Ideja za organizovanje različitih vrsta veselja i skupova se rodila pre skoro tri decenije. Na brojnim veseljima na kojima sam prisustvovala, imala sam priliku da vidim različite vidove i načine organizacije, ali sam bila i svedok stresa, koji budući mladenci i slavljenici pretrpe zbog propusta u organizaciji. Kako bismo slavljenicima ovaj dan učinili lakšim rešili smo da uzmemo stvar u svoje ruke. Naša svečana sala raspolaže kapacitetom od 700 mesta, sa pratećom dekoracijom, ukoliko je u pitanju svadba, našim mladencima nudimo: venčanje u sali ili ispred sale u prijatnom ambijentu, mladenčki apartman, fontanu za šampanjac, kočije za tortu, prijatni ambijent za slikanje, obezbeđen besplatni parking. Pored standardnog menija gostima možemo da ponudimo i tradicionalna jela i specijalitete, po čemu smo jedinstveni i prepoznatljivi. U saradnji sa partnerima tu smo da preporučimo: dobrog fotografa, cvećaru, salon venčanica, muziku, trubače, tortu i još mnogo toga što ovaj dan čini posebnim, kako bismo našim gostima omogućili da poseban dan po lepom pamte” ističe Biljana Stojković menadžer “Dionisa”.

Pored venčanja i rođendana, u “Dionisu” se mogu organizovati i različite vrste promocija i prezentacija, a uigran tim Svečane sale će uvek pružiti najbolje savete u skladu sa željama i potrebama svojih klijenata. Osmisliće sve do najsitnijih detalja, potruditi se da sve zahteve prilagodi raspoloživom budžetu klijenata i predložiti kreativno rešenje. Koordiniraće svim obavezama na dan svečanosti.

Ako želite slavlje za pamćenje, bilo da je reč o svadbi, rođendanu, krštenju ili bilo kom drugom važnom događaju koje ćete pamtiti, Svečana sala “Dionis” je pravo mesto za Vas.

(PROMO)

Check Also

Leskovac po meri mladih

U Sremskim Karlovcima održan je Erasmus plus trening „Leskovac po meri mladih“. Trening je imao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.