Home / POLITIKA / SPS Vlasotince: Građani prepoznali vrednosti i principe za koje se zalaže Socijalistička partija Srbije
hotel bell

SPS Vlasotince: Građani prepoznali vrednosti i principe za koje se zalaže Socijalistička partija Srbije

Nakon završetka izbora za poslanike Narodne skupštine republike Srbije i izbora za predsednika Republike Srbije, opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu izuzetno je zadovoljan ostvarenim rezultatima.

Na 58 biračkih mesta na teritoriji opštine Vlasotince, izbornu listu Ivica Dačić, premijer Srbije podržalo je ukupno 2.879 birača što je u odnosu na 2020. više za 20 procenata. Ovaj rezultat nedvosmisleno pokazuje da su građani opštine Vlasotince, prepoznali vrednosti i principe za koje se zalaže Socijalistička partija Srbije. Ovom prilikom ističemo i značajan doprinos ubedljivoj pobedi zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima. Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu ovim putem želi da se zahvali svim članovima i simpatizerima koji su podržali naš program socijalne pravde i jednakih šansi za sve, koji je već 32 godine okosnica političkog delovanja Socijalističke partije Srbije i na taj način nas obavezali da i u narednom periodu, težimo ka ostvarenju još boljih rezultata.

Ujedno svim građanima opštine Vlasotince, čestitamo Vaskrs i 1. maj, sa željom da praznike provedu sa svojom porodicom u zdravlju i radosti – navodi se u saopštenju SPS Leskovac.

Check Also

U Jablaničkom okrugu još 8 pozitivnih na Korona virus

Prema poslednjim podacima ZZJZ Leskovac u prethodna 24 časa Od 167 rezultata (od toga za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.