Početna / GRADOVI / Leskovac / SNS prva predala listu za lokalne izbore u Leskovcu
hotel bell

SNS prva predala listu za lokalne izbore u Leskovcu

Lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ naći će se pod brojem 1 na glasačkom listiću.

Srpska napredna stranka prva je večeras predala listu za lokalne izbore u Leskovcu sa 2.669 overenih potpisa građana. Na listi se prema rečima gradonačelnika Leskovca i nosioca liste Gorana Cvetanović nalazi 45 odsto žena, a čak 45 od 75 kandidata do sada nisu bili odbornici i nisu se nalazili na funkcijama.

-To je čak 60% novih imena na listi koja predstavnja idealan spoj iskustva i mladosti, mudrosti i novih ideja i to je idealna kombinacija za naš cilj. Za razvoj, ekonomsko osnaživanje, uzdizanje društva, grada i zemlje. Procenat od 60% novih, uglavnom mladih lica, pokazuje da Srpska napredna stranka veruje u mlade i pruža im podršku kao što to radi i grad Leskovac. Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri će Leskovac i čitavu Srbiju nastaviti da vode putem reformi, rasta životnog standarda i boljeg života. Do sada smo svim urađenim ucrtali put sigurnosti i zbog toga ne strahujemo od onoga što je ispred nas – rekao je predsednik Gradskog odbora SNS i prvi na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Goran Cvetanović i pozvao građane da 26. aprila izađu na izbore .

Više od hiljadu članova i simpatizera prethodno je od prostorija SNS došlo do zgrade Skupštine grada zajedno sa odborničkim kandidatima na predaju liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ za lokalne izbore u Leskovcu.

Pogledaj takodje

Otvoren granički prelaz Evzoni, putnike testiraju nasumično – Grčka priznaje srpske sertifikate i sve 4 vakcine

Grčka je otvorila granički prelaz Evzoni za turiste, a u ovu zemlju se trenutno ulazi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *