Home / DRUŠTVO / Skip mašina i kombi za „Zoohigijenu“ od danas u voznom parku JKP Komunalac
hotel bell

Skip mašina i kombi za „Zoohigijenu“ od danas u voznom parku JKP Komunalac

Vozni park JKP “ Kominalca” od danas je bogatiji za dva nova vozila.

Odeljenje „Zoohigijene“ dobilo je novi kombi za prevoz životinja do azila. dok će za poslove koji su povereni JKP Komunalac kupljena Skip mašina koje će olakšati posao rasdnicima ovog preduzeća

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović istakao je da se u javno komunalna preduzeća u prethodnom periodu dosta ulagalo, i da će ulaganja biti nastavljena.

-Javno-komunalna preduzeća u našem gradu znatno su osavremenjena i osnažila su svoj tehničke kapacitete u prethodnom periodu. JKP “Grdelica” je za 20,2 miliona dinara nabavila kamione i specijalno komunalno vozilo. “Vodovod” je svoj vozni park obogatio za dostavna vozila u vrednosti od 3 miliona dinara, dok je Javno komunalno preduzeće “Komunalac” nabavilo pogrebno vozilo, mini uterivač u vrednosti od 8,6 miliona dinara, dva nova kiper kamiona i čistilice za trotoare u vrednosti od 7,5 miliona dinara. Ovo preduzeće radi u interesu svih naših sugrađana i mogu da kažem da je higijena u gradu na zadovoljavajućem nivou. U cilju bržeg i boljeg odgovaranja svim radnim zadacima koje ovo preduzeće ima, kupljena je skip mašina i kombi za zoohigijenu ukupne vrednosti 10,7 miliona dinara. Ovom nabavkom značajno će se unaprediti kapacitet preduzeća koji će postati mnogo efikasnije. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sugrađane da vode računa o higijeni jer je potrebna pomoć i podrška svih vas da zajedničkim snagama doprinesemo da Leskovac postane čist i da se potrudimo da takav i ostane – kazao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ Vladimir Sinadinović istakao je da će nabavka novih mašina znatno olakšati posao zaposlenima u ovom preduzeću.

-Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ sprovelo je nabavku dva nova vozila ukupne vrednosti 10,7 miliona dinara, čime će se kapaciteti naše firme dići na jedan viši nivo. JKP Komunalac je danas postao bogatiji za jednu novu skip kombinovanu mašinu čija je vrednost 7 miliona. Ovu mašinu ćemo koristiti za različite aktivnosti počevši od uklanjanja otpada, uređenja terena, puteva i za otklanjanje snega. Drugo vozilo koje smo nabavili je vrednosti 3 miliona dinara, i ono će omogućiti radnicima da prevoze pse i mačke lutalice do azila. U narednom periodu planiramo nabavku kiper kamiona – rekao je direktor JKP Komunalac Vladimir Sinadinović.

I.D. / S.S.

Check Also

Podeljen najnoviji Informator

Centralni naslov poslednjeg broja stranačkog glasila SNS-a jeste najava povećanja plata i penzija od 1. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *