hotel bell

Narodna stranka Leskovac izabrala novo rukovodstvo: Prepoznati smo kao prava opozicija kod koje nema kompromisa

Gradski odbor Narodne stranke Leskovac, povodom odabira novog rukovodstva organizovalo je konferenciju za medije na kojoj su obratiti novoizabrani predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Leskovcu, Dragan Stošić, zamenik predsednika Izvršnog odbora, Nenad Milojičić, kao i član predsedništva Narodne stranke i narodni poslanik u tekućem sazivu parlamenta Republike Srbije, advokat, Vladimir Gajić.

Ovom povodom predstavnici gradskog odbora su se zahvalili svojim sugrađanima što je u prethodnih mesec dana čak 90 građana poptpisalo pristupnicu.

„Narod je prepoznao u nama sigurnu borbu i ofanzivu na ovu vlast. Samo u prethodnih mesec dana u Leskovcu imamo novih 90 pristupnica, i samo to delovanje i učlanjavanje je dovelo do nove skupštine u gradskom odboru – kazao je Nenad Milojčić.

Novi predsednik GrO Nenad Stošić, iskoristio je ovu priliku da najavi okupljanje novog opozicionog bloka.

„Novo rukovotstvo baviće se jačanjem infrastrukture, pred predstojeće lokalne izbore. Narodna stranka će biti vezivno tkivo za predstojeće izbore i okupiće opozicioni blok, odnosno sarađivaćemo sa svima onima koji se bore protiv ovog režima. Stanje u Leskovcu je alarmantno mladi odlaze, imamo najmanja prosečna primanja, fabrike nude niskobudžetne poslove,devastorana je poljoprivreda…Otvoreni smo za saradnju sa svima kao bismo bar donekle sve ovo ispravili.

Vladimir Gajic govorio je ovom prilikom o temama vezanim za Kosovo, o formiranju nove Vlada, Rio tintu, rebalansu budžeta, smanjenju stanovništva… odnosno o opštoj situaciji u našoj zemlji.

„Što se tiče Kosova naša grupa je pre dve nedelje bila tamo i verujte da ljudi normalno žive, da nema nikavih nemira, nikavih dronova. Nova Vlada je vlada kontinuiteta, čija je zvezda ministarka Đedovic što znači da srpska vlast šalje poruku da ce svim kompanijama dati poslovnu priliku za ulaganje, a sa druge starane ide enormno zgađenje životne sredine. Što se tiče inflacije svedoci smo svega što se dešava u poslednje vreme. Mislim uporedite cene sada i pre 6 meseci: Krompir, šećer, brašno… uporedite po evru, koliko manje vredi – zaključio je Gajić.

Check Also

Gran pri “Mali Joakim“ dobilo šabačko pozorište: Leskovačkom “Razmaženom princu“-tri nagrade

Predstava “Crvenkapa i dragi Vuk“, u izvođenju ansambla šabačkog teatra, izdvaja se svojom duhovitošću, zaokruženošću …

Оставите одговор