Početna / DRUŠTVO / Nagrađeni mladi talenti iz Lebana
hotel bell

Nagrađeni mladi talenti iz Lebana

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović, uručio je poklon pakete „Mladim talentima“ sa teritorije opštine Lebane, na prijemu organizovanom u njihovu čast, u holu Doma kulture Radan.

Njima je uplaćen i novac u vrednosti od po 40.000 dinara za studente sa prosekom 10,00 (5 studenata), po 35.000 dinara za studente sa prosekom 9,50 – 9,99 (14 studenata), kao i po 30.000 dinara za studente sa prosekom 9,00 – 9,45 (12 studenata).

Predsednik opštine Lebane čestitao je studentima na ostvarenom uspehu i dodao da je jedan od uslova konkursa koji je važio do sada, da studenti koji su samofinansirajući ne mogu da učestvuju na ovom konkuru, promenjen. Tako da su ove godine nagrađeni i oni studenti koji se sami finansiraju.

“Za vaš uspeh i to da ste ponos naše opštine čuli su rukovodioci još nekih opština i primenili su sličan metod i nagradili su svoje studente i dali im satisfakciju za dalji rad. Vaš uspeh je vaše delo, ono što mi možemo je da još više pomognemo i nagradimo rezultate i trud“ izjavio je predsednik Bogdanović.

Nataša Stojanović, predsednica Komisije za mlade talente, istakla je da je opština Lebane oduvek pratila rad njenih studenata i ponosila se njima.

„Trudićemo se i ubuduće da podržavamo vaše uspehe tokom školovanja. Vama želim puno uspeha u daljem školovanju, kao i budućim generacijama i da se u što većem broju viđamo ovde“ poručila je Stojanovićeva.

Opština Lebane ove godine je izdvojila 1.050.000 dinara za Mlade talente u oblasti visokoškolskog obrazovanja.

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici od 70 pacijenata 54 na kiseoniku

U leskovačkoj Covid bolnici hospitalizovano je 70 osoba. U prethodna 24 časa bilo je 6 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *