Home / DOGAĐAJI / Medveđa u akciji „POSADI SVOJ HLAD“ – U petak podela sadnica Belog Jasena
hotel bell

Medveđa u akciji „POSADI SVOJ HLAD“ – U petak podela sadnica Belog Jasena

Opština Medveđa se priključila akciji „Posadi svoj hlad“ te će povodom ove akcije u Medveđi biti organizovana besplatna podela sadnica Belog Jasena u petak 09.04.2021. godine.

Uz svaku sadnicu ide i uputstvo za sadnju, a na sadnicama se nalaze i vezice sa logom društveno odgovornih kompanija koje su želele da ozelene mesta gde živimo, kao i prazan prostor za upisivanje datuma sadnje i imena onoga koje sadio.

„Ukoliko želite da budete deo ove akcije i da svojim delom date primer drugima i zasadite svoj Beli Jasen dođite 09.04.2021. godine u 12 časova u centru Medveđe kod spomen česme i preuzmite vašu sadnicu. Broj sadnica je ograničen. Molimo vas da zbog epidemioloških mera održavate distancu i poštujete sve propisane mere zaštite.
Ovo nije samo ekološka akcija, usmerena ka borbi protiv klimatskih promena, već je i akcija koja ima zdravstvenu funkciju jer je svako drvo jedinstveni zeleni respirator. U akciji se dele dvogodišnje sadnice belog jasena uz uputstvo za sadnju – navode iz opštine Medveđa.


Posadite svoj hlad i obezbedite čist vazduh vama i vašoj porodici! Broj sadnica je ograničen, jedna osoba može najviše da dobije jednu sadnicu. Svako posađeno drvo ima uticaj i na našu planetu i na kvalitet našeg života, zato se uključite i posadite svoj kiseonik.

Check Also

„Čuvam te” platforma za zaštitu dece od zlostavljanja

Platforma cuvamte.gov.rs napravljena je radi prevencije nasilja bilo kog oblika kod dece. Predstavlja sinergiju 7 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *