Home / DOGAĐAJI / I naredne nedelje učenici u školskim klupama
hotel bell

I naredne nedelje učenici u školskim klupama

Od ponedeljka, 6. decembra,u svim školama u Srbiji se primenjuje prvi model nastave, odnosno učenici će nastavu pohađati neposredno.

Prema podacima iz nadzora preuzetim iz elektronskog sistema „Servis javnog zdravlja“ koje je Ministarstvu dostavio Institut za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“ od 24. novembra do 1. decembra ove godine broj obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina je bio 1.601 (0,21 odsto).

U osnovnim i srednjim školama na teritoriji Srbije, ukupno je 15 (0,04 odsto) odeljenja (16 i manje učenika), koja su zbog najmanje tri slučaja infekcije učenika u odeljenju promenila način organizacije rada sa neposrednog rada na onlajn nastavu u poslednjih 10 kalendarskih dana.

Ukupno je 145 (0,36 odsto) odeljenja (17 i više učenika) koja su zbog najmanje dva slučaja infekcije učenika u odeljenju promenila način organizacije rada sa neposrednog na kombinovani model u poslednjih 10 kalendarskih dana i 16 (0,04 odsto) grupa u kojima se iz kombinovanog modela nastave prešlo na onlajn (pojava tri slučaja infekcije učenika) u poslednjih 10 kalendarskih dana.

Check Also

Godišnji odmor će vam prijati, samo ako, dok traje, ne brinete o tome šta je bilo i šta će biti: Evo još nekoliko korisnih saveta stručnjaka

Pokušajte da zamislite da se nalazite u balonu i da odozgo gledate sebe i svoje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.