Home / DRUŠTVO / Hitnu pomoć, komunalce, vatrogasce i policajce na dežurstvu u Novogodišnjoj noći obišli predstavnici Grada Leskovca
hotel bell

Hitnu pomoć, komunalce, vatrogasce i policajce na dežurstvu u Novogodišnjoj noći obišli predstavnici Grada Leskovca

Predstavnici lokalne samouprave obišli su , po tradiciji, u Novogodinjoj noći one čiji je posao važan za sve građane, a koji po prirodi posla mroaju da dežuraju i ove noći.

U delegaciji Grada Leksovca bili su pomoćnici gradonačelnika Andrea Tošić, Milan Stojković i Andrija Atanasković, član Gradskog veča Stefan Kitanović i zamenik sekretara Skupštine grada Jelena Kocić. Sa njima su dežurne u navedenim službama posetili i oni koji takođe dežuraju i rade i u Novogodišnjoj noći, novinari Dnevnika Juga, Televizije K1, Televizije Leskovac i Televizije 4S.

Prva poseta Policijskoj upravi Leskovac.

-Zahvalio bih se timu posvećenih profesionalaca koji je tokom 2019. godine radio kako bi građani osećali sigurnost. Želim vam da svako od nas da najbolje od sebe i da činimo drugima onako kako bi želeli da drugi čine nama – kazao je Stefan Kitanović.

-Dobrošli u Policijsku pravu Leskovac. Stanje javnog reda i mira je stabilno, nije bilo ekscesnih stanja u toku dana i večeri. PU Leskovac preduzela je sve mere na održavanju stabilnog javnog reda i mira – poručio je Saša Dimitrijević, šef smene u sedištu Policijske uprave Leskovac.

Posle policajaca, predstavnici lokalne samouprave i novinari obišli su JKP Komunalac koji i ove noći dežura kako bi grad ujutru bio čist i uredan.

-Želim vam sve najbolje u Novoj godini. Vredno ste radili, verujem da ćete u ovoj godini biti još bolji. Samo zajedno ćemo ovaj grad učiniti još lepšim i bolji – naglasio je Andrija Atanasković.

-Ovo je druga godina kako posećujete zaposlene u JKP Komunalac, i zahvalnost i članovima kabineta i prisutnim novinarima koji su skrenuli pažnju na naše radnike koji rade i u dan enajvećih praznika i dočeka Nove godine. Daćemo sve od sebe da Leskovac osvane čist, sređen i uredan – rekao je Vladimir Sinadinović, direktor JKP Komunalac.

Vatrogasci i ove večeri dežuraju.

-Posebna je čast biti večeras među ovim hrabrim ljudima koji i večeras dežuraju. Želim im što manje posla u Novoj godini a i ako ga imaju da ostanu na visini zadatka kao i do sada – istakao je Milan Stojković.

-U ime svih vatrogasaca spasilaca žeim svim našim sugrađanima srećnu Novu godinu. Zahvaljujem lokalnoj samoupravi što je sa nama i tokom godine ali i večeras kada dežuramo. Tokom noći imali smo dve intervencije – poručio je Srđan Aleksić, vođa odeljenja u Vatrogasno spasilačkom bataljonu u Leskovcu.

U hodniku leskovačke hitne pomoći jedan mali dečak koji je sa majkom čekao da primi inekciju i bio urgentno zbrinut i pregledan.

-Ova noć protiče mirno, imali smo 6 intervencija na terenu od toga jednu reanimaciju. U ambulanti je bilo dvadesetak pregleda. Želim svima srećnu Novu godinu i puno zdravlja – rekao je dr Vladimir Gavrilović, šef smene u Hitnoj pomoći u Leskovcu.

Check Also

Podeljen najnoviji Informator

Centralni naslov poslednjeg broja stranačkog glasila SNS-a jeste najava povećanja plata i penzija od 1. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *