Home / DRUŠTVO / Gradsko veće Leskovca usvojilo plan raspisivanja javnih konkursa, Odluku o dodeli auto sedišta i raspodeli preostalih novogodišnjih paketića i odobrilo dodatna sredstva za deblokadu računa 33 mesne zajednice
hotel bell

Gradsko veće Leskovca usvojilo plan raspisivanja javnih konkursa, Odluku o dodeli auto sedišta i raspodeli preostalih novogodišnjih paketića i odobrilo dodatna sredstva za deblokadu računa 33 mesne zajednice

Gradsko veće Leskovca održalo je danas 44. sednicu na kojoj je razmotreno 16 tačaka dnevnog reda.

Gradski većnici usvojili su Odluku o davanju saglasnosti na dopunu finansijskih planova Mesnih zajednica kojim je obezbeđeno dodatnih 65 miliona za izmirenja dugova iz ranijeg perioda, čime će biti stvoreni uslovi da i preostale 33 mesne zajednice izažu iz blokade koja traje desetak godina.

Usvojen je Godišnji plan raspisivanja javnih konkursa i data saglasnost Gradskoj upravi Grada Leskovca – Odeljenju za društvene delatnosti i lokalni razvoj za raspisivanje konkursa za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti kulture i javnog informisanja.

Gradsko veće je usvojilo i Odluku o rasporedu sredstava za rad Kancelarije za mlade i dalo saglasnost na Odluku i usvajanju zahteva po javnom pozivu za podršku mladim talentima.

Usvojen je Izveštaj o radu Jedinice za implementaciju projekta „Izgradnja CPPOV-a i proširenje kanalizacione mreže u Leskovcu u 2021. godini. Za direktora Jedinice imenovana je diplomirai arhiteksta Ana Stoiljković dok će dosadašnja direktorka Maja Milošević Milojić ubuduće obavljati funkciju pomoćnika direktora JKP Vodovod Leskovca i ostati uključena u rad na završetku ovog za Grad važnog projekta.

Gradsko veće usvojilo je i Odluke o dodeli autos edišta i raspodeli preostaloh novogodišnjih paketića, o čemu ćemo detaljnije u posebnoj vesti.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.