Home / DRUŠTVO / Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu, formirao Izborni štab
hotel bell

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu, formirao Izborni štab

U saopštenju za javnost, Gradski odbor leskovačkih narodnjaka, tvrdi da su se, na proteklom referendumu desile tri suštinske stvari, koje su dovele do zaključka da na predstojećim izborima treba učestvovati i tok istih ozbiljno kontrolisati, zbog čega je formirao svoj Izborni štab

Prošlonedeljni referendum, kaže se usaopštenju, pokazao je tri suštinske stvari: da je u Srbiji trenutno nemoguće projektovati volju građana kroz demokratske procese glasanja, a da pri tom ne postoji ozbiljna provera i kontrola na biračkim mestima, da je, bez obzira na nepravilnosti i kršenja izbornih radnji, narod počeo da “skida okove“ i da će predstojeći izbori biti presudan korak u svrgavanju režima, jer je očigledno da je ranjiv.

Da bi se desila promena, kažu naprednjaci u saopštenju, dosledni deo opozicionog spektra mora pokazati odgovornost prema državi i narodu. Opozicija jednostavno mora biti čvrsto ujedinjena i tako homogena prionuti na organizaciju kontrole, na svakom od preko 8.200 biračkih mesta u Srbiji.

Kao okosnica ujedinjene opozicije, uzimajući u obzir potpuno definisanu stranačku infrastrukturu, Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu, formirao je Izborni štab, čiji će primarni zadatak biti obezbeđivanje kontrole na svakom biračkom mestu u Leskovcu i okrugu.

Narodna stranka u Leskovcu će svojim edukovanim, obučenim, doslednim i spremnim kontrolorima, “pokriti“ sva biračka mesta, braniti svaki glas građana i odbraniti izbornu volju naroda, zaključuje se u saopštenju.

Check Also

Od Udruženja “Teslin toranj u Srbiji“, priznanje i maestralnom Radetu Šerbedžiji

Udruženju “Teslin toranj u Srbiji“, sa sedištem u Leskovcu i Udruženje inženjera i tehničara Leskovac, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.