Početna / GRADOVI / Leskovac / Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović o privođenju direktora Opšte bolnice
hotel bell

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović o privođenju direktora Opšte bolnice

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović odgovorio je dana na novinarsko pitanje da prokomentariše privođenje direktora Opšte bolnice dr Nebojše Dimitrijevića.

Gradonačelnik je odgovorio na jedno postavljeno pitanje na konferenciji za medije.

-Ne znam kako to uopšte može da se komentariše. Svi znamo da je dr Nebojša Dimitrijević jedan od najboljih direktora u Srbiji, da ne postoji osoba koja mu se obratila a d ajoj nije pomogao. Da ne postoji dan gde nije sa svojim timom spasavo veliki broj života, i ja sam siguran da s etakvi menadžeri stvaraju jednom u deceniji. Kako god da komenatrišete svako može da tumači na sebi svojstven način. Sigurno da mi je žao što mu se to desilo. Žao mi je što kada neko ko je najbolji menadžer pokušava da dobije najbolju moguću ponudu, ali znam sigurno da je najbolja ponuda i da je jeftinija najmanje 20 posto u odnosu na konkurenciju, iako ostavljam prostor da moje informacije nisu tačne jer nisam učestvovao u toj proceduri. Problem je kada želite najbolje, da bolnica posluje najbolje moguće a onda imate probleme – rekao je na početku svog obraćanja gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Prvi čovek Leskovca je kao primer naveo tendere za izgradnju kolektora i liniju mulja, gde ne učestvuje u tenderima, a onda potpisuje zbog funkcije na kojoj se nalazi.

-Ja sa Nešom Dimitrijevićem nisam nijednog trenutka pričao o tome, ali sam mu rekao d aće mu doći glave vozači, obezbeđene ali nisam računao na higijeničare. Zato što se on previše posvetio njima, previše pokušavao da njihove niske interesne sfere izbalansira i preuzimao odgovornost na svoja leđa. I uvek je postavljao pitanje kako to da sam ja za 6 godina promenio 10 šefova kabineta, dvadesetak članova Gradskog veća i pomoćnika. Zato što mi je dužnost da emocije ostavim po strani i idem napred. On mi je kratko bio šef kabinet i najbolji je šef kabineta koga sam imao koji se razumeo u brojne sfere života i bio vredan i marljiv.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović o privoďenju direktora Opšte bolnice

Publicerat av Dnevnik Juga Tisdag 12 februari 2019

Cvetanović je potvrdio da se nastavlja rekonstrukcija Opšte bolnice.

-Da li će se nastaviti inevsticija ? Hoće, za tu investiciju sam najzaslužniji jak. Neće stati nijedna investicija Kao i ako ja ne budem gradonačelnik neće stati nijedna investicija, jer čitav tim je tu, radi, prati. Nadamo se da će to pozitivno da se završi za Nešu Dimitrijevića i uvek će imati moju podršku i on i njegova porodica. Lako je distancirati se od nekoga kada je nekome teško. Ako kažete on je nevin, reći će evo brani ga i on je deo toga. A ako ćutite, evo ga ćuti jer ga je pustio niz vodu. Šta god da se odgovori, biće nezadovoljnih. Što više radite veća je i šansa da pogrešite. Nije lako dobiti ni priznanje garda, a kamoli međunarodna. A što više radite veća je šansa da pogrešite, ali postoji proces koji će dati odgovore na sva pitanja – zaključio je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Pogledaj takodje

Od naredne godine fiskalnu kasu će morati da imaju i vodoinstalateri, električari, moleri, obućari: Novi Zakon o fiskalizaciji, obezbediće izdavanje računa sa garancijom za pruženu uslugu

Iako su “paušalci“ i do sada morali da izdaju račun za pruženu uslugu, ali na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *