Home / DRUŠTVO / Film „Toma“ za 15 dana bioskopskog prikazivanja pogledalo više od 300.000 ljudi
hotel bell

Film „Toma“ za 15 dana bioskopskog prikazivanja pogledalo više od 300.000 ljudi

Za petnaest dana film „Toma“ videlo je više od 300 hiljada gledalaca. Tokom jučerašnje specijalne projekcije u Kragujevcu je izvučen 300.000 gledalac kome je ekipa filma uručiti prigodan poklon.

Toma je oborio i dnevni rekord gledanosti. Naime, samo tokom jednog dana ovaj film je pogledalo više od 32 hiljade bioskopskih posetilaca.

Na repertoaru bioskopa Leskovačkog kulturnog centra film „Toma“ se nalazi od petka tako da će naši sugrađani koji nisu imali priliku da pogledaju premijeru koja je održana u SRC „Dubočica“ moći da pogledaju u bioskopu.

„Toma“ je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

Check Also

15. Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE od 15. do 20. septembra

Petnaesto izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije – LIFFE biće održano od 15. do 20. …

Оставите одговор