Početna / DOGAĐAJI / Ekipa emisije „S Tamarom u akciji“ renovirala OŠ „Dositej Obradović“
hotel bell

Ekipa emisije „S Tamarom u akciji“ renovirala OŠ „Dositej Obradović“

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović prisustvovali su svečanom otvaranju renovirane osnovne škole u Mečkovcu, isturenog odeljenja OŠ „Dositej Obradović“ Vranje.

Ova škola renovirana je u sklopu serijala „ Sa Tamarom u akciji“, a lokalna samouprava pružila je neophodnu logističku podršku uz angažovanje firmi „Tašijapi“ i „Milenijum tim-a“. Obe firme angažovane su kao izvođači i na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju. Nakon izvedenih radova , učenici i nastavno osoblje dobili su modernu zgradu, sa savremenim uslovima i prostorijama za boravak, rad i obrazovanje. Tom prilikom gradonačelnik Milenković podsetio je da je pre samo dva meseca, zbog urušavanja dela ove škole, školska nastava držana u improvizovanom prostoru.

„Zahvaljujući Tamari i svim ljudima iz produkcije, vrednim donatorima iz firme „Tašijapi“ i „Milenijum tima-a“, uspeli smo da skoro ni iz čega dobijemo jedan moderan školski objekat. Raduje me što će u sklopu škole, mališani iz ovog kraja imati i poludnevni boravak Predškolske ustanove „Naše dete“, rekao je gradonačelnik.

On je naglasio da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u ovaj kraj i ostala sela i najavio rekonstrukciju većeg dela puta u Mečkovcu. Svečano otvaranje upriličeno je nastupom đaka ove škole, KUD „Mladost“ i vokalnog soliste Branira Stošića Kaceta.

Pogledaj takodje

Leskovčani odu u Niš u kupovinu a vrate se vakcinisani

Foto:facebook dragan asotirovski Za nekoliko dana u tržnim centrima širom Srbije vakcinisano je 6.000 ljudi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *