Home / EKONOMIJA / Aptiv: Nastavljamo da doprinosimo očuvanju zdravlja zaposlenih i zaštiti životne sredine
hotel bell

Aptiv: Nastavljamo da doprinosimo očuvanju zdravlja zaposlenih i zaštiti životne sredine

Nakon današnje posete novinarskih ekipa zvaničnu informaciju dostavila nam je i služba za odnose sa medijima ove kompanije.

Informaciju prenosimo u izvornom obliku, uz fotografije koje su nam dostavljene iz Aptiva jer novinarima danas nije dozvoljeno da fotografišu ali ni da razgovaraju sa radnicima. Ova informacija predstavlja korporativni pogled na stvari iz ugla kompanije Aptiv koja se prvi put obratila na ovaj način posle brojnih tekstova na Dnevniku Juga i drugim medijima u Leskovcu i Srbiji.

Informacija dostavljena iz Aptiva:

Aptiv nastavlja da doprinosi očuvanju zdravlja zaposlenih i zaštiti životne sredine

– Aptiv, globalna tehnološka kompanija fokusirana na obezbeđivanju održivog razvoja za budućnost, kroz razvoj tehnologije koja čini da mobilnost bude bezbednija, povezanija i u skladu sa principima zaštite životne sredine, danas je najavila svoju posvećenost zaštiti zdravlja i bezbednosti svojih zaposlenih, njihovih porodica i lokalne zajednice u Leskovcu. 

Tokom posete Gradonačelnika Leskovca i lokalnih medija, menadžment tim Aptiva za region EMEA-e i menadžment fabrike, podelili su informaciju da Aptiv Leskovac omogućuje plaćeno odsustvo zaposlenima za potrebe vakcinacije – dve doze redovne vakcinacije i treće, preporučene booster doze, šest meseci nakon primljene revakcinacije. Ovime kompanija potvrđuje da snažno podržava zaposlene da se vakcinišu nadajući se da će ova vrsta dodatnog benefita, zaposlene koji nisu vakcinisani, dodatno motivisati da to učine.  

Aptiv je takođe najavio donaciju za lokalnu Opštu bolnicu u vidu bolničkih ležajeva, kao i planove da donira 580 sadnica gradu Leskovcu kao deo globalnog programa održivog razvoja.

Nakon inicijalnog obraćanja, Gradonačelnik i predstavnici medija su imali priliku da obiđu jedninstvenu fabriku napravljenu u skladu sa najvišim tehnološkim standardima.

Prilikom obilaska, mogli su se uveriti u znanje i veštine zaposlenih u Leskovcu koji proizvode, u tehnološkom smislu, najsloženije vozilo na tržištu i uvere se da je zdravlje i bezbednost zaposlenih na prvom mestu u kompaniji. Sa svojim složenim sistemom standarda upravljanja, Aptiv nastavlja da posluje na najvišem nivou, kako u okviru automobilske, tako i u industriji uopšteno. 

Sa centralom u Dablinu, u Irskoj, Aptiv osigurava održivu budućnost koja svojim tehnologijama čini da mobilnost postane bezbednija, povezanija i usklađenija sa principima zaštite životne sredine. Aptiv posluje u 44 zemlje, zapošljava više od 180.000 ljudi u 124 proizvodne jedinice i 12 velikih tehničkih centara širom sveta. Aptivovi kupci su 23 od 25 najvećih proivođača automobila na svetu. Aptiv u Srbiji posluje od 2015. Godine i ponosan je što će zaposliti više od 11.000 zaposlenih u Novom Sadu, Leskovcu I Zaječaru – zaključuje se u saopštenju kompanije Aptiv posle današnje, prve posete novinara ovoj kompaniji koja je najveći pojedinačni psolodavac u Leskovcu i Jablaničkom okrugu.

Check Also

Seka Aleksić 2. januara u Leskovcu

U svečanoj sali restorana „Dionis“ svoj nastup 2. januara 2022. godine najavila je balkanska zvezda …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *