Početna / DRUŠTVO / Zlatna medalja za vlasotinačku Gimnaziju na Međunarodnom sajmu obrazovanja

Zlatna medalja za vlasotinačku Gimnaziju na Međunarodnom sajmu obrazovanja

Na 13. Međunarodnom  sajmu obrazovanja „Putokazi“ održanom  u Novom Sadu, vlasotinačka Gimnazija “Stevan Jakovljević” dobila je Veliku zlatnu medalju za kvaliet obrazovanja. Ovo priznanje dodelila je međunarodna komisija koja je, između ostalog, imala u vidu i izveštaj Komisije o eksternom vrednovanju škole.

Živan Šušulić, direktor vlasotinačke gimanazije ističe da je ovo uspeh svih učenika i nastavnika škole, kako generacija koje trenutno pohađaju školu, tako i svih predhodnih.

„Ovo priznanje je za nas obaveza više, da nastavimo da unapređujemo kvalitet obrazovanja. Mi smo u decembru prošle godine proslavili 55 godina, a naša škola iznedrila je i brojne doktore nauka koji danas predaju na univerzitetima u zemlji i inostranstvu“ dodao je Šušulić.

Sajam obrazovanja “Putokazi” afirmiše obrazovne institucije srednjoškolskog i visokoškolskog nivoa u zemlji i inostranstvu, a zainteresovanima za nastavak školovanja i stručno usavršavanje pruža potrebne informacije o uslovima upisa.  Organizatori sajma su bili Ministarstvo prosvete, Vlada Vojvodine i Novosadski sajam.

Pogledaj takodje

Leskovčanke Gabrijela i Anđela vicešampionke u oblasti hotelijerstva i mendžmenta

Dvočalana ekipa Trgovinsko-ugostiteljske škole iz Leskovca, vicešampion  je nacionalnog takmičenja stručnih škola u oblasti hotelijerstva i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *