Home / DRUŠTVO / Završni radovi na asfaltiranju ulice Dimitrija Tucovića u Leskovcu
hotel bell

Završni radovi na asfaltiranju ulice Dimitrija Tucovića u Leskovcu

Ulica Dimitrija Tucovića, jedna od najprometnijih u ovom delu grada, uskoro će dobit potpuno novi izgled.

U toku su završpni radovi na rekonstrukciji i uređenju ove ulice koja spaja centar Leskovca sa Bulevarom Nikole Pašića i obilaznicom oko grada.

Radove je danas obišao gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji nije krio zadovoljstvo do sada urađenim.

– Radovi na jednoj od najprometnijih ulica u našem gradu, ulici Dimitrija Tucovića započeti februara se privode kraju. Rehabilitacija ulice podrazumeva zamenu vodovodne mreže, kolovoza i trotoarskih površina dužine 440 metara za šta je iz budžeta izdvojeno 32,4 miliona dinara. Danas će biti završena ugradnja durgog sloja asfalta. Završetak postavljanja nehaton ploča na trotoaru biće završena sledeće nedelje čime će radovi biti kompletno završeni. a građani će već od danas moći da koriste ovu ulicu. Putna ulica je osnov za razvoj. Prošle godine smo rekonstruisali 15 ulica i uložili 82 miliona dinara. U toku godine u planu je završetak saobraćajnice u Zelenoj zoni, na opštinskom putu Badince – Guberevac – Mala Grabovnica kao i rehabilitacija ulice Devet Jugovića koja je poslednja ulica u našem grada koja ima kocku – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na konferenciji za medije.

O radovima je govorio i direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić, a u ime građana Mesne zajednice Dubočica zahvalila je članica Saveta Mesne zajednice Ana Jović.

Check Also

Leskovac bogatiji za tri devojčice i četiri dečaka

Lepe vesti stižu iz porodilišta Opšte bolnice Leskovac. U danu za nama Leskovac je postao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.