Početna / DOGAĐAJI / Završeni radovi na sanciji plafona i krova u OŠ „Bora Stanković“ u Vučju

Završeni radovi na sanciji plafona i krova u OŠ „Bora Stanković“ u Vučju

U OŠ „Bora Stanković“ u Vučju završeni su radovi na sanaciji plafona i dela krova koji se pre izvesnog vremena obrušio.

Gradonačelnik Leskovca je sa svojim saradnicima danas obišao ovu vaspitno – obrazovnu ustanovu, a njegov PR Aleksandra Stojanović je ovom prilikom istakla da je pored krova urađeno i dvošte, ograda i sanitarni čvor.

„Time smo ispunili dato obećanje, ispravili smo grešku i odužili se ovoj ustanovi vrednoj poštovanja koja je nedavno proslavila značajan jubilej – sto godina postojanja. Pomenuću da smo nedavno uredili i zajedničko dvorište osnovne i srednje škole, a saniran je i sanitarni čvor u Srednjoj školi „Svetozar Krstić Toza“, – kazala je Aleksandra Stojanović, PR gradonačelnika.

Prisutnima se obratio i Miodrag Stoilković, direktor OŠ „Bora Stanković“ koji se ovom prilikom zahvalio gradonačelniku Leskovca i Gradu koji su bili otvoreni za saradnju, čuli i razumeli potrebe ove vaspitno-obrazovne ustanove.

„Sve novine, tj. odrađene investicije u školi doprineće poboljšanju bezbednosti učenika, zaštiti školske imovine i uveđenju jednosmenskog rada u centralnoj školi za narednu školsku godinu, a istovremeno i velikoj uštedi energenata – istakao je Stoilković.

Izgrađena je i zaštitna ograda oko škole, investicija grada od 3,5 miliona dinara, a investicija zamene krova iznosila je 3,8 miliona dinara.

Pogledaj takodje

„VUKOVI“ GAZE REDOM: Rukometaši Dubočice pobedili i Rudar iz Kostolca

Rukometaši Dubočice 54 nastavili su seriju dobrih igara i rezultata i u duelu sa Kostolčanima. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *