Početna / DOGAĐAJI / Završene 22. Gejzerske noći
Bilbordi

Završene 22. Gejzerske noći

U Sijarinskoj banji je 31. jula 2019, održano završno veče, 22. Gejzerskih noći. Ove večeri za sadržaj kulturno umetničkog i zabavnog programa se potrudila Turistička organizacija opštine Medveđa, koja je pored Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer“ iz Sijarinske banje, organizator ove manifestacije.

Završne večeri brojne goste na platou ispred restorana „Snežnik“ su zabavljali „X-bend“ i Milorad Pavlović Arsa, KUD „Slavuj“ iz Novog Badovca, folk pevačica Sonja Kocić iz Beograda, kao i Nikola Stojanović, pobednik takmičenja „Prvi glas Medveđe 2019. i frulaš Miljan Toković.

U toku programa goste je pozdravio Ljubiša Ristić, direktor Turističke organizacije opštine Medveđa. On se gostima zahvalio na izdvojenom vremenu za ovu, i sve ostale večeri manifestacije. Posle kratkog podsećanja na istorijat manifestacije, Ristić se zahvalio svima koji su pomogli održavanje ove manifestacije, a goste pozvao da i sledeće godine, krajem jula meseca, budu ponovo u Sijarinskoj banji.

Pogledaj takodje

ON LINE sa državnim vrhom: Leskovac spreman za masovnu vakcinaciju, do sada vakcinisana 552 lica, stiglo 2.469 kineskih vakcina

Danas je u palati Srbije održana sednica državnog vrha sa operativnim timom za vakcinaciju kojom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *