Home / DOGAĐAJI / ZANIMLJIVO I HUMANO: Ivan Rapaić sakupio 25.000 vizit karti, cilj Ginisov rekord – pomozite da ostvari svoj san
hotel bell

ZANIMLJIVO I HUMANO: Ivan Rapaić sakupio 25.000 vizit karti, cilj Ginisov rekord – pomozite da ostvari svoj san

Naši prijatelji iz Ekološkog pokreta Odžaci, pozvali su nas da se uključimo u akciju podrške Ivanu Rapajiću, studentu Pravnog fakulteta u Novom Sadu, koji sakuplja vizit karte, u nameri da obori Ginisov rekord.

Ivan Rapaić je završio Srednju poljoprivrednu školu u Somboru. Student je prve godine Pravnog fakulteta u Novom Sadu. Ima Asperbergov sindrom.

To je jedan oblik zdravstvenog poremećaja iz autističkog spektra. Ovaj problem, sa kojim su se suočavali američki šahista Bobi Fišer i naš naučni genije Nikola Tesla, često prate i pozitivne strasti . Ivanova strast je sakupljanje vizit karti. Do sada je sakupio preko 25.000 komada, a krajnji cilj je da, jednog dana, postavi i Ginisov rekord.

Ako ste u situaciji da se stavite u njegovu ili u ulogu njegovih  roditelja, pomozite ovom dečaku da ostvari svoju životnu želju. Pošaljite mu neku od svojih nepotrebnih vizit karti. Kompletirajte njegovu kolekciju i budite deo ovog procesa. Budite, samim tim, i deo humanitarnih aktivnosti svih ostalih pozitivnih ljudi iz cele Srbije. Njegova adresa je:

Ivan Rapaić, 25275 BAČKI BREG, ulica Kolutska 23, a kontakt telefoni njegovih roditelja su  060 / 4442172 i 060 / 4493786.

S. Ć.

Check Also

U Jablaničkom okrugu još 30 osoba pozitivno na Koronu u prethodna 24 časa

Zavod za javno zdravlje Leskovac saopštio je najnovije zvanične podatke o kretanju broja pozitivnih na …

Оставите одговор