Početna / DRUŠTVO / Zakazana prodaja dela imovine „Nevene“,licence,dela zalihe i opreme

Zakazana prodaja dela imovine „Nevene“,licence,dela zalihe i opreme

Prodaja dela imovine Preduzeća “Nevena“ u stečaju, zakazana je za 21. mart, po početnoj ceni od 1o8 miliona dinara, objavio je danas Centar za stečaj.

Na listi ponuđenih objekata su dve proizvodne hale “Kozmetike“, ukupne površine 6.698,16 kvadratnih metara, ambulanta, poslovni prostor i kompresorska stanica.

Od nepokretnosti, tu je još zemljište, površine 31.195 kvadratnih metara, a na spisku imovine, koja je predmet prodaje su i 1oo % akcija u zavisnom društvu DP “Nevena Trejd“, žigovi, licence, deo opreme i zalihe.

Početna cena je 108.157.673,75 dinara, a procenjena vrednost imovine je duplo veća. Javno nadmetanje u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, Terazije 23, zakazano je za 21. mart, u 11 sati.

Februara prošle godine, Preduzeće “W-Kargoles“, postalo je vlasnik dela imovine “Nevena“, kada je za 67 miliona, kupilo upravnu zgradu, tri proizvodne hale, kotlarnicu, deo zemljišta, opreme i druge sitne imovine.

U 2018. godini, Centar za stečaj je raspisao još dva javna poziva za prodaju “Nevene“, ali su javna nadmetanja otkazana. Prvo u junu, iz tehničkih razloga, a drugo, sredinom oktobra, kada je predmet prodaje tada bio samo deo imovine, odnosno poslovni prostor na Novom Beogradu.

Hemijska industrija “Nevena“ je u stečaju  od 22. decembra 2o15. godine.

S.Ć.

Pogledaj takodje

Održan koncert Kamernog orkestra „Amorozo“ i mladih talenata

U svečanoj sali Grada Leskovca održan je koncert Kamernog orkestara „Amorozo“ koji je nastupio sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *