Početna / DRUŠTVO / Za vlasotinačke poljoprivrednike kretanje za vreme policijskog časa isključivo na poljoprivrednoj mehanizaciji
Dionis Restoran

Za vlasotinačke poljoprivrednike kretanje za vreme policijskog časa isključivo na poljoprivrednoj mehanizaciji

Vlasnicima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, bez obzira na godine starosti, omogućava se kretanje ISKLJUČIVO NA POLJOPRIVREDNOJ MEHANIZACIJI (traktor, freza, kosačica itd.), radi obavljanja  poljoprivrendih radova u periodu od 05 do 20 sati.

Smatra se da je to period u kom ratari mogu da obave neophodne poslove, stoji u obaveštenju Štaba za vanredne situacije u Vlasotincu.

Na mestu vozača poljoprivredne mašine može biti najviše jedno lice, a u prikolici maksimalno dva lica. Ona lica koja zloupotrebe radnje dozvoljene ovim obaveštenjem biće sankcionisana, navodi se u obaveštenju.

Na istovetan način, bez ikakvog okupljanja i grupisanja više o dva lica na razmaku od dva mestra, u navedenom periodu  može se vršiti I predaja mleka u otkupnim stanicama.

Pogledaj takodje

TRANSPARENTNOST SRBIJA: Leskovac peti u Srbiji i prvi na jugu po transparentnosti rada lokalne samouprave

Putem istraživanja „Indeks transparentnosti lokalnih samouprava LTI“ sprovedenom od strane organizacije Transparentnost Srbija, Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *