Početna / DRUŠTVO / ZA SVE LJUDE DOBRE VOLJE: Novi košarkaški teren u naselju Slavko Zlatanović
hotel bell

ZA SVE LJUDE DOBRE VOLJE: Novi košarkaški teren u naselju Slavko Zlatanović

U naselju Slavko Zlatanović danas je svečano otvoren novi košarkaški, pored postojećeg terena za mali fudbal.

Ovaj teren izgrađen je sredstvima Crkve „Zajednica Roma“ a vrednost radova bila je 15.000 evra.

-Ovaj prostor je asfaltiran i postavljeni su koševi. Kako bismo ovaj prostor učinili još funkcionalnijim i lepšim, radnici JKP „Grdelica“ su postavili tri klupice i tri kante. U planu je i postavljanje reflektora. Leskovac je lokalna samouprava koja se zalaže za ostvarivanje ljudskih prava svih građana društvene zajednice, posebno ranjivih društvenih kategorija. U budućnosti ćemo se truditi da napori budu još jači, a rezultati vidljiviji. Leskovac je grad u kojem se neguju vrednosti zajedništva i suživota svih građana i ulažu se veliki napori kako bi svi građani koji žive na teritoriji grada ostvarili svoja prava i živeli dostojnim i dostojanstvenim životom – rekla je Andrea Tošić, pomoćnik gradonačelnika Leskovca.

Predstavnici crkve „Zajednica Roma“ Stanko Stanković, Šerif Bakić i Bojan Rasimović pozdravili su gradonačelnika Cvetanovića i njegove saradnike i zahvalili što prisutvuju otvaranju sportskog terena.

-Bilo je najveće ruglo Leskovca, ali sad je jedna milina da ovde možemo boraviti. Ovaj teren i ova zemlja nazvaće se „Za sve ljude dobre volje“. Ovo se ne gradi samo za Rome, nama je bitno da sva deca mogu da se druže i igraju. Drago mi je što je gradonačelnik dr Goran Cvetanović danas sa nama, za razumevanje, za ono što čini, za nekoliko dana stiže i dozvola za izgradnju hrama. Nadamo se da će Grad biti deo svega ovoga jer mi gradimo za sve ljude dobre volje i želimo našem gradu, koji je naša molitva, da vlada mir, da vlada ljubav, da ekonomija raste – rekli su predstavnici Crkve „Zajednica Roma“ na ceremoniji otvaranja.

Pogledaj takodje

U Jablaničkom okrugu 89 novozaraženih, najviše u Leskovcu, Vlasotincu i Bojniku – Među obolelima i troje dece i troje učenika

Na podru;ju Jablaničkog okruga nastavljen je trend „zaravnjenja krive“, odnosno stabilizacije brokja novozaraženih na dnevnom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *