Početna / DRUŠTVO / Za osobe sa invaliditetom sve informacije o korona virusu i putem Vajbera
Bilbordi

Za osobe sa invaliditetom sve informacije o korona virusu i putem Vajbera

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije saopštilo je da osobe sa invaliditetom najnovije informacije u vezi sa aktuelnom situacijom izazvanom koronavirusom od sada mogu da prate i preko „Viber Community” kanala.

Kako bi osobe sa invaliditetom bile na vreme informisane i obaveštene o svim aktuelnostima, potrebno je da se pridruže Viber Community kanalu “Ministarstvo rada – OSI”

Ministar Zoran Đorđević istakao je tim povodom da je ovo još jedan od načina da pokažemo da brinemo o osobama sa invaliditetom jer je izuzetno važno da budu informisane kada je koronavirus u pitanju.

On je naglasio da će im od danas zvanična saopštenja resornog ministarstva biti dostupna i na ovaj način.

Pomoćnik ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević navela je da je komunikacija sa udruženjima i savezima osoba sa invaliditetom na visokom nivou, ali da uvek postoji način za unapređenje.

Ovo je, kako je ukazala, još jedan vid podrške osobama sa invaliditetom i izuzetno sam ponosna na rezultate koje smo kao Ministarstvo postigli u ovoj oblasti.

Pored najstarijih građana, osobe sa invaliditetom su u velikom riziku od koronavirusa te se savetuje pridržavanje svih mera i saveta lekara,

Za pristup kanalu potrebno je da uđete na link, koji automatski vodi na Viber Community kanal. Kada se otvori prozor potrebno je kliknuti na JOIN kako biste pristupili Viber Community kanalu.

Pogledaj takodje

JUG NIJE SAM: Glumci serije „Igra sudbine“ u petak u Leskovcu u akciji pomoći poplavljenom stanovništvu

Humanitarna organizacija „Pokreni život“ pokrenula je akciju pomoći poplavljenom stanovništvu juga Srbije pod nazivom „Jug …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *