Za Leskovac zajedno: Izlazimo na izbore sa ličnim imenima i prezimenima, dajemo reč da će svim građanima biti bolje

Poslednjeg dana izborne kampanje, saopštenjem za javnost oglasila se grupa građana “Za Leskovac zajedno” koja je pozvala birače da na lokalnin izborima zaokruže broj 6 na glasačkom listiću.

-Mi na ove lokalne izbore izlazimo sa svojim ličnim imenima i prezimenima, sa svojim znanjem i sposobnostima, sa   svojim dosadašnjim vrlinama i manama, ali smo kao i Vi, časni i pošteni Leskovčani, koji od Vas  očekuju da date poštenu ocenu našeg dosadašnjeg rada. Ne krijemo se iza velikih partija i velikih lidera, nemamo ukradenog novca za skupe kampanje niti za kupovinu glasova, niti hoćemo niti možemo da pretimo ili lažno obećavamo, ali ono sto možemo je da Vam damo reč, da će svim gradjanima i svoj deci, a ne samo našoj, biti bolje. Uzgred to i nije tako teško, jer gore vlasti od ove nije bilo u istoriji Leskovca – navodi se u saopštenju grupe građana “Za Leskovac zajedno”.

Iz ove grupe građana poručuju da žele da vrate sadašnje čelnike grada među obične građane.

– Molimo gradjane  Leskovca da shvate da se na ovim lokalnim izborima bira vlast za naredne 4 godine, da sada imamo poslednju priliku da zaustavimo dalje ekonomsko, moralno, demografsko i svako drugo propadanje grada Leskovca. Ne uradimo li to sada, posle necemo imati za koga, jer ce sva nasa deca biti daleko na svim krajevima sveta. Da bi sve bilo normalno i bolje za svu decu, glasajte za grupu gradjana Za Leskovac – ZAJEDNO broj 6 – zaključuje se u saopštenju grupe građana Za Leksovac zajedno.

Check Also

Saopštenje kabineta gradonačelnika u vezi zarada u kompaniji Jura

Kabinet gradonačelnika Leskovca reagovao je danas saopštenjem na pojedine tvrdnje o kompaniji Jura. Saopštenje prenosimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *