Početna / GRADOVI / Leskovac / Vukovci krenuli na nagradno putovanje

Vukovci krenuli na nagradno putovanje

         Maturanti leskovačkih srednjih škola koji su školovanje završili sa diplomom  „Vuk Karadžić“ krenuli su ovog jutra na ekskurziju po centralnoj i zapadnoj Srbiji, koju preko Kancelarije za mlade finansira Grad Leskovac.

 

           Oko 60 leskovačkih srednjoškolaca će tokom šest dana obići Kruševac, crkvu Lazarica, manastir Žiča, Zlatibor, Mokru Goru, Drvengrad, Bajinu Baštu, Tršić, Valjevo, Beograd, Kragujevac, Topolu, Oplenac, Bukovičku Banju, manastir Studenica i Kopaonik.

          U ime grada, srećan put vukovcima je poželela pomoćnica gradonačelnika Leskovca, Ana Jovanović. “Znam da nije lako biti najbolji u onome što radite i upravo zbog toga je Grad Leskovac odabrao ovaj način da vas nagradi za sve vaše uspehe u dosadašnjem školovanju. Imajući u vidu prošlogodišnje iskustvo vukovaca, verujem da ćete se na ovoj ekskurziji lepo provesti i zabaviti, i što je takođe bitno, da ćete imati priliku da bolje upoznate svoju zemlju i sve njene lepote”, rekla je Ana Jovanović.

             Ekskurzija pod nazivom „Znanje jednako putovanje“ realizuje se drugu godinu za redom u okviru projekta „Nagrađivanje najuspešnijih mladih u svim oblastima“, kao podsticaj mladima koji su ostvarili izuzetan uspeh tokom školovanja. Ove godine je za te namene iz gradskog budžeta izdvojeno 2 miliona dinara.

Pogledaj takodje

Sutra bez struje zgrade u naselju Dubočica

ED Leskovac obaveštava svoje korisnike da zbog radova na zameni brojila neće biti struje u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *