hotel bell

Uzmi račun i pobedi: 272 miliona računa prijavljeno – Večeras još jedno izvlačenje!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali potpisao je danas ugovore o dodeli dva stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” naglasivši da je do sada pristiglo više od 272 miliona računa. Prema mišljenju ministra, to pokazuje da je podignuta svest o značaju uzimanja računa i borbi protiv sive ekonomije.

– Bez obzira na nagradnu igru uzimajte fiskalne račune. Kao što sam napomenuo već više puta, onaj ko ne uzme fiskalni račun čini uslugu onome ko taj fiskalni račun nije izdao, a trpimo svi mi, trpi država, jer od toga finansiramo i bolnice i škole, autoputeve, brze pruge, povećavamo plate, penzije… – rekao je Mali i dodao da je važno da svi zajedno radimo na istom poslu.

Inače, u drugom ciklusu ukupno će biti podeljeno deset stanova u Beogradu – šest u naselju Zemunske kapije i četiri u Bloku 63 na Novom Beogradu. Tri izvlačenja su završena, izvučeni su dobitnici šest stanova, i sada su ostala još dva izvlačenja i još četiri stana. Večeras, 4. novembra biće izvučeni dobitnici još dva stana, a poslednje izvlačenje će biti održano u subotu, 11. novembra 2023. godine.

Check Also

Pečenjevce već 19 godina u čast krompira održava Krompirijadu

Manifestacija posvećena krompiru – Krompirijada održana je danas po 19 put u Domu kulture Pečenjevce. …

Оставите одговор