Početna / DRUŠTVO / Uređena medijateka i učionica za fizičko vaspitanje u Poljoprivrednoj školi

Uređena medijateka i učionica za fizičko vaspitanje u Poljoprivrednoj školi

Učenički parlament Poljoprivredne škole preko konkursa „Aktiviraj se“ ove godine realizovao je projekat uređenja školske Medijateke kao i uređenje učionice za fizičko vaspitanje.

Preko programa „Aktiviraj se“ grad Leskovac i Kancelarija za mlade motiviše mlade da urade nešto korisno za sebe i zajednicu u kojoj žive, da razviju svoje veštine i humanost a program podstiče i društvene aktivnosti mladih, budi njihove kreativne potencijale i inovativne ideje.

„Preko Kancelarije za mlade upravo za finansiranje i sufinansiranje omladinskih projekat „Aktiviraj se“ grad Leskovac izdvojio je 1,5 miliona dinara. Podržano je 13 projekata koji su ispunili uslove konkursa. Od 2015. kada je počela sa ovim programom do danas podržano je 60 projekta sa preko 5,5 miliona – istakla je gradska većnica Brankica Stamenković.

„Učenički parlament Poljoprivredne škole, po konkursu ove godine realizovao je projekat „Uređenje školske medijateke“ dok je prošle godine realizovan projekat „Uređenje učionice za fizičko vaspitanje“ vrednost ovih projekata je 137.900.00, a vrednost projekta uređenja učionice za fizičko vaspitanje iznosi 147.500.00. Zahvaljujući ovom projektu poboljšani su uslovi u školi za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja kao i za kreativno provođenje slobodnog vremena učenika – kazao je direktor škole Dalibor Jovanović.

I.D.

Pogledaj takodje

58. Oktobarski likovni salon 29. oktobra u Galeriji Leskovačkog kulturnog centra

U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u četvrtak, 29. oktobra u 19 sati biće otvoren 58. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *