hotel bell

Unutarstranački izbori leskovačkog SNS-a, zakazani su za 27. april

Srpska napredna stranka, kao odgovorna, posvećena, otvorena i transparentna, održaće predstojeće izbore sa željom da se izabere rukovodstvo koje uživa poverenje većine članova, sa najvećom podrškom i onima kojima se najviše veruje

Izborna skupština biće održana 27. aprila, a tada će biti izabrani delegati za Gradski odbor, predsednike svih 75 mesnih odbora i predsednika Gradskog odbora Leskovac:

– Ljudi koje ćemo tada izabrati, danas su, a biće i sutra srce stranke, tačka od koje kreću sve aktivnosti i svaka organizacija, a ujedno i nosioci najveće odgovornosti. Koristim priliku da pozovem sve naše članove da predlože kandidate, koji će Srpsku naprednu stranku voditi na pravi način i daju doprinos daljem radu. Sve što je GrO SNS-a u Leskovcu, uradio, postigao je uz veliko jedinstvo, posvećenost, zalaganje i ogroman rad. Sve veći broj članova i poverenje grdađana na proteklim izborima su najbolja ocena onoga što radimo. Zato smo građanima zahvalni na sveprisutnoj podršci, istakao je predsednik Gr Odbora, Goran Cvetanović.

Dodaje da su predstojeći unutarstranački izbori obaveza, ne samo organizaciona, već i moralna.

– Juče sam predsedavao okružnim odborom Srpske napredne stranke i mogu da najavim da će izborne skupštine u opštinama Jablaničkog okruga, biti održane u maju: u Crnoj Travi 4., Vlasotincu 5., Bojniku 8., Lebanu 10. i Medveđi 11. maja. Na taj način se spremamo za 27. maj, kada će se održati Glavni odbor SNS-a u Beogradu.

Na molbu novinara da, kao predsednik, oceni rad Gradskog odbora u Leskovcu, Cvetanović naglašava da on, prema rezultatima, sigurno spada u pet najboljh u Srbiji. Kandidaturu za reizbor će, kaže, prihvatiti, ali i, ukoliko odluka bude drugačija, zdušno podržati novo rukovodstvo.

Prema zvaničnoj evidenciji, Srpska napredna stranka u Leskovcu broji 25.000 članova, ali Cvetanović veruje da je broj građana koji podržavaju tu političku opciju, veći za nekoliko hiljada.

Check Also

Kako postupiti u slučaju saobraćajne nezgode?

Saobraćajne nezgode su čest i neizbežan deo svakodnevnog života. U takvim situacijama, šteta nastala povredama …

Оставите одговор