Početna / DRUŠTVO / Uđite zdrave u Novu godinu uz AVON i DCM

Uđite zdrave u Novu godinu uz AVON i DCM

Budite sigurne da zdrave ulazite u narednu godinu. Avon kancelarija u Leskovcu deliće vaučere za 20% popusta na pregled dojki u Domu zdravlja DCM, sa ciljem prevencije raka dojke kod naših sugrađanki. Akcija traje od 16. do 31. decembra 2019. godine.

Na informativnom flajeru koji sadrži detalje o samopregledu dojki, Leskovčanke će pronaći i informaciju o 20% popusta na preglede grudi (klinički pregled, ultrazvuk, mamograf) i analizu krvi (tumor markere), dok će Avon svim pregledanim ženama pokloniti i jedan proizvod, koji mogu izabrati po dolasku u Avon kancelariju u Leskovcu.

“AVON je kompanija za žene, većina zaposlenih su žene, a i društveno odgovorno poslovanje se zasniva na podršci pitanjima koja se najviše tiču žena, svuda u svetu – borbi protiv raka dojke i nasilju u porodici. Akcija za borbu protiv raka dojke postoji već 15 godina u Srbiji i od tada je donirano preko pola miliona dolara za podršku organizacijama i institucijama koje se bave ovim problemom. Naš cilj je i podizanje svesti o ovoj bolesti i motivacija žena da redovno odlaze na preglede. Većina promena koje se uoči na dojkama nije maligna, a ako se rak otkrije na vreme, izlečiv je u preko 90% slučajeva. Zato, drage dame, pregledajte se, to je najbolji način da mislite o sebi!’’- izjavila je za portal Dnevnik Juga, Ivana Spasić Stepanović, Avon menadžerka prodaje za region Južne Srbije, koja je inicirala saradnju sa Domom zdravlja DCM.

Sredstva za Avon akciju za borbu protiv raka dojke prikupljaju se prodajom specijalno označenih proizvoda sa ružičastom vrpcom, čiji je celokupan bruto profit namenjen podršci programa za borbu protiv raka dojke. Za 15 godina akcije u Srbiji je donirano oko 600.000 dolara iz ovog fonda, a više o akciji možete pročitati i ovde. Proizvodi sa roze vrpcom mogu se poručiti u svakoj brošuri, a dobra su ideja za novogodišnji poklon, jer ćete njihovom kupovinom obradovati ne samo dragu osobu, nego i doprineti akciji za borbu protiv raka dojke u Srbiji!

U Domu zdravlja DCM najavljuju da je ovo tek početak zajedničkih aktivnosti sa Avon zonom 19, sa centrom u Leskovcu, sa krajnjim ciljem smanjenja broja obolelih žena od ove opake bolesti.

Flajere možete dobiti od svojih Avon dama ili dolaskom u kancelariju Avon Cosmetics, koja se nalazi u Tržnom centru Most u Leskovcu, na prvom spratu.

Uđimo zdrave u Novu godinu!

I.S/I.D.

(PROMO)

Pogledaj takodje

MOJA PRVA PLATA: Formirana lista odobrenih poslodavaca za realizaciju programa

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Leskovac obaveštava sve poslodavce da je formirana Lista odobrenih poslodavaca …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *