Početna / KULTURA / Učenici Muzičke škole priredili koncert za pamćenje
hotel bell

Učenici Muzičke škole priredili koncert za pamćenje

U Sobi stare srpske grafike u Zavičajnom muzeju, a u saradnji sa Kulturnim centrom Vlasotince, priređen je koncert učenika izdvojenog odeljenja Muzičke škole “Stanislav Binički” iz Leskovca.

Ovaj koncert je jedna od mnogobrojnih redovnih aktivnosti muzičke škole koje su u planu za ovu školsku godinu. Prisutnima su se predstavili učenici klavira, harmonike i violine u klasama profesora Dejana Budžića, Marine Stoičević-Stojanović, Bobana Đorđevića i Milice Cakić.

“Učenici se, kao i svake godine pripremaju za predstojeća takmičenja i festival na republičkom i međunarodnom nivou, a do kraja ove godine je u planu i održavanje koncerata klase, internih časova, kao i tradicionalnog Novogodišnjeg koncerta. Muzička škola ima veoma dobru saradnju sa svim ustanovama kulture u Vlasotincu, i njeni učenici su uvek rado viđeni gosti i učesnici u vidu muzičke podrške svih kulturnih dešavanja u Vlasotincu. Tako su uzeli i učešće u programu nedavno održanog pesničkog časa “Učiteljstvu u čast – u spomen Danici Gorunović Tasić”, na književnoj večeri i svojim nastupom obogatili programski sadržaj”, rekla je profesorka Muzičke škole “Stanislav Binički”, Milica Cakić.

Izvor: kcvlasotince.rs

Pogledaj takodje

Podaci od početka epidemije: u Jablaničkom okrugu preminulo 180 ljudi sa potvrđenom i još 65 sa simptomima Korona virusa

Korona virus je prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac odneo 245 ljudskih života. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *