Početna / DRUŠTVO / U petak sednica Skupštine grada Vranja
hotel bell

U petak sednica Skupštine grada Vranja

U petak, 19. februara sa početkom u 09.00 sati, u sali Pozorišta, biće održana 8. sednica Skupštine grada.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati Predlog Odluke o angažovanju revizora za završni račun budžeta grada Vranja za 2020. godinu, Predlog Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije za naselje Raška u Vranju, Predlog Odluke o osnivanju Saveta za praćenje primene Etičkog kodeksa funkcionera lokalne samouprave u Gradu Vranju, Predlog Odluke o prijavljivanju i upravljanju privatnim interesima funkcionera organa Grada u postupku donošenja akata, kao i Predlog Odluke o kontroli prijema i realizacije donacija grada Vranja.

Na dnevnom redu biće i Izveštaj o radu Javne ustanove „Turistička organizacija grada Vranja“ za 2019. godinu sa Finansijskim izveštajem za 2019. godinu, Program rada Javne ustanove „Turistička organizacija grada Vranja“ za 2021. godinu sa Finansijskim planom za 2021. godinu i Posebni program o korišćenju sredstava iz budžeta grada Vranja za 2021. godinu Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“.

Odbornici će razmatrati i Predlog Programa o dopuni Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2021. godinu, kao i Lokalni akcioni plan za unapređenje položaja migranata u gradu Vranju za period od 2021-2025. godine.

Pogledaj takodje

U Jablaničkom okrugu 18 novoobolelih

Broj novoobolelih u Jablaničkom okrugu dvostruko je manji nego dan ranije, saopšteno je iz Zavoda …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *