Home / GRADOVI / Leskovac / U okviru projekta FSS „Moja škola, moj klub“ uručena sportska oprema za 14 kola
hotel bell

U okviru projekta FSS „Moja škola, moj klub“ uručena sportska oprema za 14 kola

U svečanoj sali Supštine grada Leskovca uručena je sportska oprema za 14 škola sa teritorije Jablaničkog upravnog okruga..

Vođen idejom da se fudbalskim sportom u Srbiji bavi što veći broj dece i omladine, Fudbalski savez Srbije je kreirao projekat pod nazivom „Moja škola – moj klub!“ čiju realizaciju podržavaju UEFA, Ministarstvo omladine i sporta, Narodna kancelarija predsednika Republike Srbije i brojni medijski partneri.

U okviru ovog projekta u Svečanoj sali grada predstavnicima 14 osnovnih i srednjih škola sa područja Jablaničkog okruga biti podeljeno je ukupno 125 fudbalskih lopti, kao i određeni broj grudnih markera, čunjeva i sportskih torbi.

– Fudbalski savez Srbije je inicirao projekat „Moja škola moj klub“, ovu akciju podržavaju UEFA, Ministarstvo omladine i sporta, Narodna kancelarija Predsednika Republike Srbije i predsednik Tomislav Nikolić, i brojni medijski partneri. Grad Leskovac upravo zbog ideje sporta i fer pleja pruža podršku ovakvim idejama i ovakvim projektima. Sada će predstavnicima 14 osnovnih i srednjih škola sa područja Jablaničkog okruga biti podeljena sportska oprema, za ukupno 162 dečaka i 99 devojčica, a vrednost ove donacije je oko pola miliona dinara. Draga deco, uživajte u svojim poklonima a Grad Leskovac će u saradnji sa Fudbalskim savezom i ostalim partnerima učiniti sve da vam omogući srećno odrastanje uz zabavu, i što je važno uz usvajanje pozitivnih vrednosti, a uloga sporta u tome je veoma važna. Deci želimo da odrastaju sa što manje briga, sa što više radosti i što manje vremena uz kompjutere – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović

 

Check Also

Završni ispit protekao bez ijednog propusta – Prigovor na rezultate podnelo 4.264 učenika prvostepenoj i 669 drugostepenoj komisiji

Polaganje male mature ove godine je proteklo regularno i bez ijednog propusta. Na završni ispit …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.