hotel bell

U nedelju veliki „Leskovački polumaraton“

Foto: arhiva

U nedelju 23.oktobra sa početkom u 12 časova počinje 21. Leskovački Polumaratron. Organizator polumaratona je Atletski klub “Dubočica i Odbor za prevenciju bolesti i zavisnosti i borbu protiv verskih sekti.

„Glavni pokrovitelj je grad Leskovac, a pored grada imamo i puno prijatelja koji su pomogli svako na svoj način. Za sada je prijavljeno 290 takmičara iz zemlje i regiona, ali za svaku pohvalu je to što ima i dosta Leskovčana. Trke koje nas čekaju su trka na 21 kilometar, štafeta 3×7 km(3 trkača trče po 7 km), trka na 10 km i trka zadovoljstva na 3 km. Imamo puno starosnih kategorija i svi dobijaju medalje, a oni najbolji novčane nagrade, pehare i diplome – navode iz Atletskog kluba.

Tim povodom u gradu biće izmenjen režim saobraćaja, privremeno će se zatvariti deo ulice Bulevar oslobođenja:

Deo Bulevara oslobođenja od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicama Koste
Stamenkovića i Vojvode Mišića (kod RK „Beograd“) u vremenu od 11 do 15 časova.

Takođe će se smanjiti frekvencija saobraćaja i biće kratkotrajnih povremenih propuštanja vozila u sledečim ulicama od 12 do 15 časova:

Nemanjina, Kralja Petra Prvog, 28.mart, Bulevar Nikole Pasića,Mačvanska(deo), Dubočica(deo), Đure Salaja(deo), Stepe Stepanovića (deo), Masarikov Trg.

Saobraćaj motornih vozila, kao i javni prevoz putnika odvijaće se zaobilaznim ulicama po izboru samih učesnika u saobraćaju, alternativnim pravcima i prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Check Also

Mali: Od danas uvećane penzije na računima penzionera

Prve uvećane penzije za devet odsto danas će biti na računima penzionera koji pripadaju kategoriji …

Оставите одговор