hotel bell

U Leskovcu održano takmičenje STRONGMAN- Titulu najjačeg čoveka poneo Vladimir Bulatović (FOTO/VIDEO)

Po prvi put u Leskovcu na palatou ispred SRC “Dubočica”danas se održalo u nekoliko disciplina takmičenje za najjačeg čoveka, a titulu najjačeg poneo je Vladimir Bulatović, višestruki šampion države.

Takmičenje je okupilo osam takmičara iz Srbije, Bugarske i Severne Makedonije koji su se takmičili u brojnim disciplinama, poput vuče kamiona od 8 tona, nošenju kofera od 250 kg, podizanju automobila, nošenju tereta od 350 kg na 20 m dužine, podizanju balvana od 120 kg…

“Na novouređenom platou ispred Sportskog centra danas ćemo imati priliku da učestvujemo u izboru za najačeg čoveka. Uvek mi je posebno drago kada se u Leskovcu dešava nešto novo i nesvakidašnje, a ovo takmičenje u izdržljivosti i u odmeravanju snaga svakako jeste novina za sve naše sugrađane. Ovim događajem želeli smo da upotpunimo ovogodišnju, 33. Roštiljijadu, i da našim sugrađanima, ali i gostima koji u naš grad dolaze zbog ove manifestacije, pružimo neobično iskustvo i uživanje u ovakvom dešavanju, kazao je prvi čovek grada Goran Cvetanović.

U nastavku poslušajte reči višestrukog prvaka države, Vladimira Bulatovića o tome šta je potrebno da bi STRONGMAN.

Check Also

U nedelju bez struje tri gradske ulice

ED Leskovac obaveštava svoje korisnike da će bez električne energije u nedelju biti tri ulice …

Оставите одговор